Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

WineFuture

WineFuture – зустріч найвпливовіших та найшанованіших імен винного світу

30.08.2023, Новини

7-9 листопада 2023 року у місті Коімбра (Португалія) відбудеться міжнародна винна конференція, метою якої є підняття, обговорення та пошук важливих рішень по ключових проблемах, що наразі стоять перед виноробною індустрією. Комунікаційна медіагрупа Drinks+ та WTA виступають інформаційними партнерами WineFuture-2023.


Вже більше 10 років міжнародна винна конференція WineFuture стає основним майданчиком для обговорення важливих питань винної галузі. Конференція являє собою зустріч найвпливовіших та найшанованіших імен винного бізнесу, а також представників інших секторів, лідерів суміжних сфер та конкуруючих галузей. Цього року Комунікаційна медіагрупа Drinks+ та WTA стають інформаційними партнерами WineFuture-2023, наші команди домовились про довготривалу колаборацію, впевнені, що це буде плідна та успішна співпраця.

WineFuture-2023 торкнеться таких питань як залучення нових споживачів (міленіалів і покоління Z), робота в умовах нестабільної глобальної економіки, подолання конкуренції з боку `Alternative beverages`, краща комунікація та просування вина та пов’язану з ним діяльність тощо.

Robert Joseph

Роберт Джозеф (Robert Joseph)

Спікерами WineFuture-2023 виступатимуть найактуальніші та найвпливовіші експерти з усіх сфер виноробної індустрії – від виноробів до генеральних директорів найважливіших організацій, експерти з виноградарства, MW, журналісти, винні письменники та багато інших осіб, чия діяльність безпосередньо або опосередковано пов’язана зі світом вина. Кожного року основними доповідачами WineFuture стають музичні та спортивні знаменитості, лауреати Нобелівської премії та зірки Голлівуду, які певним чином мають відношення до галузі.

У рамках WineFuture відбуваються різні заходи, в тому числі – Green Wine Future – саміт зі зміни клімату та вина, який було започатковано у 2006 році. Green Wine Future є зустріччю експертів з питань вина, науковців, політиків, світових лідерів та знаменитостей для обговорення сталого розвитку і зміни клімату. У семи випусках цього саміту участь взяли понад 300 доповідачів з усього світу, включаючи таких світових лідерів як Ірину Бокову (Irina Bokova), директора ЮНЕСКО; Кофі Аннана (Kofi Annan), Генерального секретаря ООН; 44-го президента США Барака Обаму (Barack Obama) та ін.

WineFuture

Цього року серед спікерів WineFuture та Green Wine Future є відомий винний критик, автор понад 28 книг, винний експерт Sunday Telegraph, співзасновник видання Meininger’s Wine Business International, суддя багатьох винних конкурсів, один із членів Grand Jury Européen, Chevaliers du Tastevin, член Commanderie du Bontemps du Médoc, суддя Wine Ttravel AwardsРоберт Джозеф (Robert Joseph); номінант та переможець WTA у категоріях Author of the year та Expert opinion Алдер Яроу (Alder Yarrow); номінант та переможець публічного голосування WTA у категорії Ambassador of the year Сонал Голланд (Sonal Holland). У перший рік Премії Sonal Holland Wine Academy, що була основана Сонал Голланд, стала номінантом Wine Ttravel Awards, а також одним зі спонсорів призового фонду WTA.

WineFuture завжди відрізняється пізнавальними майстер-класами та дегустаціями. Цьогорічна Конференція не є винятком і запропонує учасникам три унікальні дегустації, під патронатом всесвітньо відомих експертів: Річарда Мейсона (Richard Mayson), дегустація Legendary Madeira & Port; MW Дірсеу Віанна (Dirceu Vianna Jr.), дегустація Icon Wines of Portugal; Марка Сквайрса (Mark Squires), дегустація The Magnificent 12.

Більш детально ознайомитись з програмою WineFuture можна тут.

Щоб придбати Early Bird Tickets, будь ласка, перейдіть за посиланням.

Спілкуватись з організаторами Конференції можна за допомогою чату на сайті або заповнивши форму.

X
Украина