Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Премія Gérard Basset «Ambassador of the Year» на Wine Travel Awards

23.11.2022, Новини

Команда WTA з радістю ділиться ще однією цікавою новиною другого року нашого проєкту. З метою підтримки нових професій у сфері винного туризму, ми запроваджуємо новий підхід до нагородження переможців. І перша з них – премія на честь професіонала найвищого рівня та Людини з великої літери – Жерара Бассе.


Завдяки нашому партнерству з Фондом Жерара Бассе та завдяки особистій згоді родини месьє Бассе – Ніни Бассе, судді WTA, та її сина Романе Бассе, цього року переможець WTA у категорії «Амбасадор року» також отримає премію Gérard Basset «Ambassador of the Year».

Жерар Бассе був одним із найдосвідченіших і найтитулованіших винних експертів, єдиною людиною в світі, якій вдалося поєднати такі високі звання: Master of Wine, Master Sommelier, а також Wine MBA. Крім того, що він був професіоналом, він був приємною відкритою людиною, готовою ділитися своїми знаннями та досвідом з молодими сомельє. Жерар був спраглий до знань, тому часто подорожував і відкривав нові винні регіони, сорти винограду та стилі вина. Проект WTA повністю відповідає цим цінностям, тому в пам’ять про Жерара Бассета був призначений приз, щоб заохотити виноробів навчатися та дізнаватися більше. Переможець премії Gérard Basse «Ambassador of the Year» отримає винагороду в розмірі 1000 євро (або освітній курс в еквіваленті+).

Сьогодні сомельє та амбасадори брендів розвивають свій статус до лідерів думок у трейд-маркетингу та винному туризмі. Все більше виноробів і споживачів вина схильні їм довіряти. Враховуючи цю тенденцію, команда WTA запрошує виноробів приєднатися до нашої дружньої спільноти та стати частиною професійної мережі.

В категорії «Амбасадор року» можуть бути номіновані особи, які представляють вина, регіони, еногастрономічні маршрути, бренди, а також асоціації, консорціуми, національні винні бюро, туристичні офіси та туроператори, які просувають свій винний регіон, певний бренд або певні види вин. Рання реєстрація відкрита. Подайте заявку та отримайте свою річну PR-маркетингову кампанію!

X
Украина