Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Balkans International Wine Competition

Рекордна кількість заявок та видатний пул міжнародних суддів на 13-му Balkans International Wine Competition

17.04.2024, Вино

Вперше у своїй історії Балканський міжнародний конкурс вин пройде у двох країнах, відомих своїми глибокими винними традиціями. Drinks+ & Wine Travel Awards є офіційними інформаційними партнерами BIWC.


З 4 по 8 червня у Arcadia Vineyards (Туреччина) та Katarzyna Estate (Болгарія) відбудеться Balkans International Wine Competition. Розширення конкурсу на дві країни підкреслює прагнення просувати винну культуру та встановлювати нові торговельні зв’язки на Балканах.

В останні роки Balkans International Wine Competition вийшов за межі регіонального значення і став подією для учасників з усього світу. Очікується, що цього року зареєструється рекордна кількість виноделен. Минулого року для участі було зареєстровано понад 1000 вин, що на 180% більше ніж у першому конкурсі 2012 року. За останнє десятиліття кількість виноробень, що беруть участь, збільшилася більш ніж у п’ять разів.

Balkans International Wine Competition

Найкраще вино на Балканах обиратиметься престижним журі з 25 осіб, до якого увійшли MW та MS із Великобританії, Франції, Швейцарії, США, Грузії, Сербії та Греції, а також відомі галузеві експерти Балкан та Європи.

Одним із суддів Balkans International Wine Competition виступить  Tomasz Prange-Barczynski  – авторитетний винний критик, редактор та письменник, номінант та переможець публічного голосування Wine Travel Awards 2022-2023 у Wine & Food Influencer/Expert opinion.

Церемонія відбудеться у Katarzyna Estate. На гала-вечері – «Балканському винному Оскарі», буде вручено призи Best of Show. Інші 15 призів у різних категоріях будуть оголошені на відкритті Balkan Wine Festival 27 червня о 21.00 у «Винному містечку» перед Національним палацом культури у Софії. Цього року Балканський міжнародний фестиваль вина проходитиме з 27 по 29 червня.

Балканський міжнародний конкурс та фестиваль вин надають виноробам регіону унікальну можливість продемонструвати свою майстерність та здобути визнання на міжнародній арені.

X
Украина