Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Sarah Abboth

Sarah Abboth MW: «Українські вина свіжі, яскраві, тонкі та живі»

15.07.2022, Персона

Сара Еббот MW, засновник Swirl Wine Group, була одним із британських волонтерів на стенді Wines of Ukraine на London Wine Fair (7-9 червня 2022 р.). Вона є співголовою (одним із 5 головних суддів) International Wine Challenge, найбільшого у світі винного конкурсу, а також судить змагання у всьому світі, від Лондона до Тбілісі та Мельбурна. 


З ініціативи LWF у співпраці з Drinks+ Communication Media Group та ГС Укрсадвинпром став можливим стенд Wines of Ukraine, який збирає українських виновиробів з різних регіонів України. Деякі з цих виробників були представлені на дегустації Wine Travel Awards, де їх могли скуштувати близько 80 VIP-гостей.

Сара люб’язно погодилася поділитися своїми враженнями від українських вин: «На дегустації Wine Travel Awards скуштувала кілька українських вин – Shabo, Stakhovsky, 46 Parallel і Beykush. Мушу визнати, що вина для мене досить нові, але мені дуже сподобалося демонструвати їх людям. Я б сказала, що характерна риса українських вин – свіжість і яскравість. Отже, насправді вони дуже тонкі, жваві, а якість справді висока. Це не вина, які ви обираєте через симпатію до виробника, я б сказала, що вони справді захоплюючі. Мені трохи соромно, що я їх не куштувала раніше, але я дуже задоволена, що спробувала їх зараз. І я рекомендую людям прийти на стенд Wines of Ukraine на London Wine Fair та дослідити їх, тому що вони справді смачні».

Говорячи про винний ринок Великої Британії як про можливість для українських виробників вина, Сара додала: «Я думаю, що перший крок – це знання про будь-який новий ринок. Потрапити на винний ринок Великої Британії може бути досить складно, але є багато різних можливостей. І я думаю, що перший етап – це завжди усвідомлення. І фактично, ми є зрілим ринком: ми відкриті для багатьох різних речей, ми любимо вітрину світового вина, і немає жодних причин, щоб Україна не могла бути частиною цього. Я вважаю очевидним, що Україні потрібно вийти на наш ринок, адже тут є великий інтерес не лише до якості вин, але й солідарність з народом України».

Команда WTA дякує Сарі за її досвід та внесок у роботу стенду Wines of Ukraine. Усі волонтери були чудові! Незважаючи на те, що деякі з них познайомилися з українськими винами вперше, відгуки були дуже позитивними. 

X
Украина