Gigi winery, або Винний Дім Гігінеішвілі – одна з кращих виноробень України, яка понад 10 років створює вина преміальної якості на Вінниччині. Починалося все з
Єдність – це сила. Сьогодні кожен українець розуміє цю мудрість як жодна інша нація. Але галузева, «цехова» єдність досягається непросто – надто різні інтереси, часом
Він знає про м’ясо все. Його називають Майстром стейків, адже за плечима Олега Старуна 20-річний досвід роботи шеф-кухарем в провідних стейк-хаусах України. Ми поспілкувались з
Ці тренди не виникають з порожнечі. Вони – результат зміни поколінь, філософій, стратегій. І найкраще про це може розповісти людина, яка понад 30 років спостерігає
Сімоне Роведа (Simone Roveda) – винний консультант, письменник, освітянин і візіонер, що стоїть за проєктом WineryLovers, який визнано одним із топ-10 винних акаунтів у соціальних
Коли ми знову поспілкувалися з Полом Вагнером після певної перерви, стало очевидно, що його «пенсія» сповнена енергії та барв, як і витримане вино. Відійшовши від
Ця захоплива бесіда з Річардом Бемпфілдом (Richard Bampfield), Master of Wine з Великої Британії — чудове знайомство з його багаторічною кар'єрою у виноробній галузі, від
Перед вами – історія українського винороба Руслана Ковалевського, який пройшов професійну дистанцію від початківця до майстра своєї справи, чиї вина сьогодні збирають вищі нагороди поважних
Сьогодні ми маємо особливе задоволення поспілкуватися з Полом Вагнером (Paul Wagner), знаним фахівцем на винному ринку США, який недавно приєднався до журі премії Wine Travel
Consorzio dell’Asti DOCG, один з найстаріших та найавторитетніших виноробних об'єднань Італії, заснований у 1932 році й має понад 90 років багатого досвіду та традицій. Він
- Gigi winery: квеврі, лози та картини
- Володимир Печко: «УКРСАДВИНПРОМ» напередодні ювілейного року збирає плідний врожай успішних проєктів»
- Олег Старун про американські яловичі томагавки, відкриту кухню і бізнес часів війни
- Tim Atkin MW: «Південна Африка не змагається – вона існує»
- Сімоне Роведа про провідні винні подорожі та цифрові інновації
Gigi winery: квеврі, лози та картини
Gigi winery, або Винний Дім Гігінеішвілі – одна з кращих виноробень України, яка понад 10 років створює вина преміальної якості на Вінниччині. Починалося все з …
Володимир Печко: «УКРСАДВИНПРОМ» напередодні ювілейного року збирає плідний врожай успішних проєктів»
Єдність – це сила. Сьогодні кожен українець розуміє цю мудрість як жодна інша нація. Але галузева, «цехова» єдність досягається непросто – надто різні інтереси, часом …
Олег Старун про американські яловичі томагавки, відкриту кухню і бізнес часів війни
Він знає про м’ясо все. Його називають Майстром стейків, адже за плечима Олега Старуна 20-річний досвід роботи шеф-кухарем в провідних стейк-хаусах України. Ми поспілкувались з …
Tim Atkin MW: «Південна Африка не змагається – вона існує»
Ці тренди не виникають з порожнечі. Вони – результат зміни поколінь, філософій, стратегій. І найкраще про це може розповісти людина, яка понад 30 років спостерігає …
Сімоне Роведа про провідні винні подорожі та цифрові інновації
Сімоне Роведа (Simone Roveda) – винний консультант, письменник, освітянин і візіонер, що стоїть за проєктом WineryLovers, який визнано одним із топ-10 винних акаунтів у соціальних …
Мандруйте світом із Полом Вагнером. Винні пригоди разом з Expedia Cruises
Коли ми знову поспілкувалися з Полом Вагнером після певної перерви, стало очевидно, що його «пенсія» сповнена енергії та барв, як і витримане вино. Відійшовши від …
Річард Бемпфілд MW: навчання протягом усього життя та глобальний погляд на еволюцію вина і його сталий розвиток
Ця захоплива бесіда з Річардом Бемпфілдом (Richard Bampfield), Master of Wine з Великої Британії — чудове знайомство з його багаторічною кар’єрою у виноробній галузі, від …
Шлях від Korus Wine до Bakota bay довжиною у 10 років
Перед вами – історія українського винороба Руслана Ковалевського, який пройшов професійну дистанцію від початківця до майстра своєї справи, чиї вина сьогодні збирають вищі нагороди поважних …
Персона