Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Персона

Gigi winery: квеврі, лози та картини

Gigi winery: квеврі, лози та картини

Gigi winery, або Винний Дім Гігінеішвілі – одна з кращих виноробень України, яка понад 10 років створює вина преміальної якості на Вінниччині. Починалося все з

Володимир Печко: «УКРСАДВИНПРОМ» напередодні ювілейного року збирає плідний врожай успішних проєктів»

Володимир Печко: «УКРСАДВИНПРОМ» напередодні ювілейного року збирає плідний врожай успішних проєктів»

Єдність – це сила. Сьогодні кожен українець розуміє цю мудрість як жодна інша нація. Але галузева, «цехова» єдність досягається непросто – надто різні інтереси, часом

Олег Старун про американські яловичі томагавки, відкриту кухню і бізнес часів війни

Олег Старун про американські яловичі томагавки, відкриту кухню і бізнес часів війни

Він знає про м’ясо все. Його називають Майстром стейків, адже за плечима Олега Старуна 20-річний досвід роботи шеф-кухарем в провідних стейк-хаусах України. Ми поспілкувались з

Tim Atkin MW: «Південна Африка не змагається – вона існує»

Tim Atkin MW: «Південна Африка не змагається – вона існує»

Ці тренди не виникають з порожнечі. Вони – результат зміни поколінь, філософій, стратегій. І найкраще про це може розповісти людина, яка понад 30 років спостерігає

Сімоне Роведа про провідні винні подорожі та цифрові інновації

Сімоне Роведа про провідні винні подорожі та цифрові інновації

Сімоне Роведа (Simone Roveda) – винний консультант, письменник, освітянин і візіонер, що стоїть за проєктом WineryLovers, який визнано одним із топ-10 винних акаунтів у соціальних

Мандруйте світом із Полом Вагнером. Винні пригоди разом з Expedia Cruises

Мандруйте світом із Полом Вагнером. Винні пригоди разом з Expedia Cruises

Коли ми знову поспілкувалися з Полом Вагнером після певної перерви, стало очевидно, що його «пенсія» сповнена енергії та барв, як і витримане вино. Відійшовши від

Річард Бемпфілд MW: навчання протягом усього життя та глобальний погляд на еволюцію вина і його сталий розвиток

Річард Бемпфілд MW: навчання протягом усього життя та глобальний погляд на еволюцію вина і його сталий розвиток

Ця захоплива бесіда з Річардом Бемпфілдом (Richard Bampfield), Master of Wine з Великої Британії — чудове знайомство з його багаторічною кар'єрою у виноробній галузі, від

Шлях від Korus Wine до Bakota bay довжиною у 10 років

Шлях від Korus Wine до Bakota bay довжиною у 10 років

Перед вами – історія українського винороба Руслана Ковалевського, який пройшов професійну дистанцію від початківця до майстра своєї справи, чиї вина сьогодні збирають вищі нагороди поважних

Пол Вагнер про винний туризм, освіту та його пристрасть до сторітеллінгу

Пол Вагнер про винний туризм, освіту та його пристрасть до сторітеллінгу

Сьогодні ми маємо особливе задоволення поспілкуватися з Полом Вагнером (Paul Wagner), знаним фахівцем на винному ринку США, який недавно приєднався до журі премії Wine Travel

Стефано Ріканьо: «Asti та Moscato d’Asti – це унікальні вина, які втілюють усю солодкість нашого регіону»

Стефано Ріканьо: «Asti та Moscato d’Asti – це унікальні вина, які втілюють усю солодкість нашого регіону»

Consorzio dell’Asti DOCG, один з найстаріших та найавторитетніших виноробних об'єднань Італії, заснований у 1932 році й має понад 90 років багатого досвіду та традицій. Він

Gigi winery

Gigi winery: квеврі, лози та картини

Gigi winery, або Винний Дім Гігінеішвілі – одна з кращих виноробень України, яка понад 10 років створює вина преміальної якості на Вінниччині. Починалося все з …

Читати більше →
Володимир Печко

Володимир Печко: «УКРСАДВИНПРОМ» напередодні ювілейного року збирає плідний врожай успішних проєктів»

Єдність – це сила. Сьогодні кожен українець розуміє цю мудрість як жодна інша нація. Але галузева, «цехова» єдність досягається непросто – надто різні інтереси, часом …

Читати більше →
Олег Старун

Олег Старун про американські яловичі томагавки, відкриту кухню і бізнес часів війни

Він знає про м’ясо все. Його називають Майстром стейків, адже за плечима Олега Старуна 20-річний досвід роботи шеф-кухарем в провідних стейк-хаусах України. Ми поспілкувались з …

Читати більше →
Tim Atkin MW

Tim Atkin MW: «Південна Африка не змагається – вона існує»

Ці тренди не виникають з порожнечі. Вони – результат зміни поколінь, філософій, стратегій. І найкраще про це може розповісти людина, яка понад 30 років спостерігає …

Читати більше →
Сімоне Роведа

Сімоне Роведа про провідні винні подорожі та цифрові інновації

Сімоне Роведа (Simone Roveda) – винний консультант, письменник, освітянин і візіонер, що стоїть за проєктом WineryLovers, який визнано одним із топ-10 винних акаунтів у соціальних …

Читати більше →
Paul Wagner

Мандруйте світом із Полом Вагнером. Винні пригоди разом з Expedia Cruises

Коли ми знову поспілкувалися з Полом Вагнером після певної перерви, стало очевидно, що його «пенсія» сповнена енергії та барв, як і витримане вино. Відійшовши від …

Читати більше →
Річард Бемпфілд

Річард Бемпфілд MW: навчання протягом усього життя та глобальний погляд на еволюцію вина і його сталий розвиток

Ця захоплива бесіда з Річардом Бемпфілдом (Richard Bampfield), Master of Wine з Великої Британії — чудове знайомство з його багаторічною кар’єрою у виноробній галузі, від …

Читати більше →
Bakota bay

Шлях від Korus Wine до Bakota bay довжиною у 10 років

Перед вами – історія українського винороба Руслана Ковалевського, який пройшов професійну дистанцію від початківця до майстра своєї справи, чиї вина сьогодні збирають вищі нагороди поважних …

Читати більше →

X
Украина