Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Semeli Estate

Semeli Estate здобула золото на Decanter та Concours Mondial de Bruxelles

01.07.2024, Премія Автор: Олександра Бантишева

На найпрестижнішому винному конкурсі Decanter-2024 та на одному з найбільш значущих і впливових винних конкурсів-«мандрівників» у світі Concours Mondial de Bruxelles-2024, вина від грецької виноробні Semeli Estate отримали золоті медалі.


Заснована в 1979 році, з глибоким корінням у вікові традиції виноробства та поглядом у майбутнє, компанія Semeli Estate, номінант Wine Travel Awards, виробляє вина виняткової якості. Щоб забезпечити найкращу можливу якість винограду, виноградарі Semeli зараз перебувають у процесі переходу від традиційного до регенеративного виноградарства.

Кропотлива праця та любов до своєї справи зазвичай приносять плоди – наразі, одно з чудових вин Semeli Estate – Semeli Estate Mantinia 2023 було нагороджено золотими медалями на змаганнях Decanter-2024 та Concours Mondial de Bruxelles-2024.

Semeli Estate

Semeli Estate Mantinia 2023 – це вино зі складним носом з характерними для сорту Moschofilero ароматами мускатного горіха, цедри, троянди, папайї, манго, персика, груші. Смак повний, збалансований, з хорошою кислотністю і відчуттям цитрусового присмаку. Вино рекомендовано подавати до різотто, пасти з білим соусом, страв з лимонним соусом, смаженої свинини з зеленню.

Також на Concours Mondial de Bruxelles-2024 виноробнею було отримано золото за вино Semeli Nemea Grande Reserve 2019 та Semeli Spondee 2021, а також срібло за Semeli Nemea Reserve 2021 та Semeli Thea Mantinia 2022.

«Ми дуже радіємо та безмежно пишаємося цим престижним визнанням, святкуємо видатну якість нашого вина!» – коментують перемогу винороби.

Semeli Estate

Semeli пропонує гостям різноманітні варіанти дегустації вин, екскурсії по виробництву, збір винограду. Програми винного туризму доступні щодня з понеділка по неділю, крім вівторка.

Вітаємо команду виноробів з такою заслуженою перемогою і бажаємо ще багато пристижних нагород до скарбнички їхнього успіху.

Фото: concoursmondial.com

X
Украина