Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

SHABO

33 пляшки від SHABO до 33-х річчя Дня Незалежності України

20.08.2024, Вино

До 33-х річчя Дня Незалежності України, SHABO – одна з найвідоміших та найпотужніших виноробень України, номінант та переможець Wine Travel Awards, об’явила про продаж 33 пляшок з унікальної колекції – Iukuridze Family Wine Heritage, яку характеризують як «Великі вина України».


Ці вина народилися на спеціальних мікроділянках теруару SHABO, що мають статус контрольованого найменування за походженням (КНП). Над створенням Iukuridze Family Wine Heritage працювали з моменту заснування компанії. Сьогодні 33 пляшки з цієї колекції можна придбати. «33 роки Незалежної України – 33 пляшки Великого українського вина», саме так кажуть винороби про позиції, що виставлені на продаж.

SHABO

33 пляшки з колекції Iukuridze Family Wine Heritage – це вина врожаїв 2014 та 2017 років. Вино, виготовлено з врожаю 2014, має багатий смак, де солодкі ноти переплітаються з відтінками дубової витримки та створюють гармонійний і глибокий смак. «Врожай 2017-го року подарував нам вина з надзвичайною елегантністю: легкі, але водночас глибокі, з вишуканою тонкістю смаку, що зачаровує з першого ковтка», – кажуть винороби.

SHABO

Кожна пляшка одного з Великих врожаїв (2014 та 2017 років) – це символ українського виноробного мистецтва та гордість українського теруару в кожній краплині. «Ці вина мають великий потенціал пляшкової витримки, а також ідеальні для колекціонування», – підкреслюють у SHABO.

Ексклюзивні позиції можна придбати за посиланням: https://bit.ly/3yJxDAG



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!

Фото: facebook.com/SHABO.UA

X
Украина