Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Щасливого Різдва

Щасливого Різдва й переможного Нового року, Україно!

21.12.2023, Новини

Добігає свого завершення цей непростий рік…


Час плине з такою шаленою швидкістю і кожен рік вміщає в себе таку кількість подій, що вистачило б на цілих десять. Для нас, українців, це був рік очікувань, сподівань і розчарувань, і, попри все — рік надії й віри у нашу Перемогу. Наполегливо працювати, підтримувати економіку держави, донатити на ЗСУ — все це ми можемо і робимо.

Ми пишаємось українськими виноробами й виробниками міцних напоїв, котрі, попри виклики війни, вчергове продемонстрували значний розвиток галузі, представили на українському та міжнародному ринках безліч нових релізів, що вражають своєю якістю, і здобули величезну кількість медалей від національних та міжнародних конкурсів. Ми раді бути разом із вами у цій справі й будемо й надалі підтримувати галузь словом і ділом. Вітаємо з усіма нагородами що одержали і з нагородами, що чекають вас попереду. А ще в цьому році відбулися значні зміни в законодавстві, які буде остаточно затверджено і розвинене в наступному.

Тож у Новий рік ми йдемо з новими надіями і новими сподіваннями. Напередодні Різдва хочемо побажати всім нашим читачам, колегам і партнерам світла, тепла, затишку, любові й мира. Це прості речі, що роблять нас щасливими і є особливо цінними зараз. 

Щасливого Різдва й переможного Нового року, Україно!

З повагою й найкращими побажаннями, редакція Drinks+.

X
Украина