Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Що робитимуть з надлишками вина 

16.01.2023, Новини

Іспанські винороби з Ріохи зіткнулися з проблемою надлишків вина. Щоб вирішити її, виробники просять допомоги в уряду для дистиляції.


Союз фермерів і тваринників Ріохи (UGAR) звернувся до іспанського  уряду з проханням надати фінансову допомогу виробникам вина в регіоні, щоб дозволити виноробам отримати можливість дистиляції запасів, які зараз знаходяться на виноробнях.

Представники UGAR також попросили владу збільшити допустимі обсяги для дистиляції, щоб звільнити виноробні та складські приміщення та перерозподілити запаси до урожаю 2023 року. Група також попросила фінансову допомогу для фінансування проріджування виноградників.

Цей крок є спробою збалансувати пропозицію та попит на фрукти у головному виноробному регіоні Іспанії, і супроводжується повідомленнями про те, що багато виноградарів тепер продають фрукти за нижчою ціною для виноробень та виробників. Група також заявила, що виступає проти субсидій, які надаються виробникам для компенсації витрат на зберігання або складування, «оскільки це не сприяє усуненню надлишків вин Ріохи на ринку».

Це вже не перший запит про допомогу з регіону. У листопаді минулого року міністр фінансів Ріохи Селсо Гонсалес звернувся до єврокомісара з питань сільського господарства Януша Войцеховського з проханням про фінансову підтримку в сільськогосподарському секторі з огляду на «наслідки війни в Україні та зміни клімату».

X
Украина