Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Svitlana Tsybak (2)

Симпозіум IMW аплодував стоячи на знак підтримки українських виноробів

30.06.2023, Новини

З 29 червня по 2 липня у Вісбадені, Німеччина, триває 10-й міжнародний симпозіум Institute of Masters of Wine. На майданчику цього заходу з доповіддю щодо ситуації в галузі українського виноробства виступила Світлана Цибак, Генеральний директор компанії Beykush winery, очільниця ГС «АСОЦІАЦІЯ КРАФТОВИХ ВИНОРОБІВ УКРАЇНИ» та благодійного фонду «ВІДНОВЛЕННЯ ВИНОРОБСТВА УКРАЇНИ».


Програма симпозіуму спрямована на критичний погляд на світ вина та його майбутнє. Під час заходу відбуваються дегустації світового рівня, презентації, що спонукають до роздумів, палкі дебати, а також захоплюючі тематичні обіди та вечері. Організатором цієї події є Німецький інститут вина (DWI).

Перший день симпозіуму включав доповідь Світлани Цибак про стан українського виноробства в умовах російської агресії та про те, як галузь розвивалася до війни та продовжує розвиватися навіть за умов воєнного часу. Також представниця українських виноробів позначила проблеми, з якими зіткнулася галузь, і наголосила на важливості зусиль щодо відновлення та розвитку українського виноробства. 

Своїми враженнями про виступ на симпозіумі Світлана поділилася в соцмережі: «Мені випала честь виступити сьогодні на симпозіумі Institute of Masters of Wine. Я не змогла стримати сліз, коли 500 осіб (здебільшого Masters of Wine), присутніх у залі, встали та аплодували наприкінці презентації. Це був 10-й симпозіум, але учасники вперше за всю історії форуму аплодували стоячи, що означає глибоку підтримку Україні в усіх областях. Дуже зачепив і той факт, що після доповіді багато учасників підійшли і запитали, чим вони можуть допомогти українській виноробній галузі.

Ми щиро цінуємо вашу підтримку та сподіваємося на зв’язок з усіма чудовими учасниками з найкращих ешелонів винного світу».

X
Украина