Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

SirDavis

Ласкаво просимо, SirDavis

22.08.2024, Новини

Moët Hennessy поєдналася з американською співачкою Бейонсе Ноулз-Картер для створення нового бренду віскі – SirDavis.


Прославившись у 1990-х як лідерка дівочого гурту Destiny’s Child та зробивши сольну кар’єру, відзначену численними нагородами, співачка Бейонсе сподівається повторити свій музичний успіх у світі алкогольних напоїв. Для створення SirDavis був запрошений Біл Ламсден (Bill Lumsden), директор зі створення віскі в Glenmorangie та Ardbeg, які належать Moët Hennessy.

Назва бренду віддає шану Девісу Хогу (Davis Hogue), прадіду Бейонсе. Хог був фермером і сам виробляв міцний алкоголь у часи сухого закону. У той час, коли алкоголь був заборонений на всій території США, Девіс ховав для своїх друзів пляшки з-під віскі з напоєм власного виробництва в порожніх сучках кедрових дерев. Ця сімейна притча у поєднанні з любов’ю до японського віскі надихнула Бейонсе на створення алкоголю.

SirDavis

«Мене завжди приваблювала сила та впевненість, які я відчуваю, коли п’ю якісний віскі, я хочу, щоб люди відчували це саме, – каже Бейонсе. – Коли я дізналася, що мій прадід варив алкоголь, мені здалося, що моя любов до віскі була визначена наперед. SirDavis – це спосіб віддати належне Девісу Хогу та об’єднатися з ним через нову спільну спадщину. У партнерстві з Moët Hennessy ми створили чудовий американський віскі, який поважає традиції, але водночас дарує можливість спробувати щось нове та унікальне. Це напій треба пити, а не казати про нього. Ласкаво просимо, SirDavis».

SirDavis виробляється з сусла, що складається з 51% жита та 49% солодового ячменю, 44% ABV. Віскі витримується у бочках з американського дуба, а потім у бочках з-під хересу Pedro Ximénez. Він не піддається холодній фільтрації та не містить карамельного барвника.

Смакові ноти включають аромати севільських апельсинів, родзинок, гвоздики, кориці, імбиру, іриски та цукру Demerara. У смаку – іриска, спеції, кориця, гвоздика, класичне жито, бісквіт та яскравий цитрус. На фініші нотки меду, родзинок та стиглої вишні.

SirDavis

 

SirDavis надійде у продаж у магазинах США 4 вересня, за ціною $ 89. Але вже сьогодні його можна придбати на sirdavis.com. З 4 вересня SirDavis також надійде у продаж у деяких магазинах Лондона, Парижа та Токіо, а також у магазинах безмитної торгівлі у міжнародних аеропортах.

Ребристе скло пляшки SirDavis прикрашене чорним медальйоном з бронзовим конем, що символізує силу і техаське коріння Бейонсе. У 2025 році в Х’юстоні відкриється фірмовий будинок SirDavis, в якому буде центр для відвідувачів.

SirDavis Whisky – перший бренд спиртних напоїв Moët Hennessy, створений з нуля у США.



⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!


Джерело: thespiritsbusiness.com
Фото: instagram.com/sirdavis

X
Украина