Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Sotheby’s і Château Mouton Rothschild об’єдналися для унікального аукціону

17.11.2022, Новини

Винятковий суперлот, який включає єдиний випущений на сьогодні Nebuchadnezzar 2020, Three Magnums, Imperial, Double Magnum та шість пляшок Château Mouton Rothschild 2020 буде розіграно на користь пожежників регіону Бордо. Шато також запросить переможця тендеру та п’ятьох гостей особисто забрати лот із маєтку, де вони насолодяться приватною екскурсією та ексклюзивним обідом з одним із власників.


Château Mouton Rothschild має давні та тісні зв’язки з провідними сучасними художниками. Починаючи з 1945 року, один з них щороку ілюструє етикетку Château Mouton Rothschild, формуючи колекцію, яка містить найвідоміші імена сучасного мистецтва. До престижного списку входять деякі з найвідоміших постатей свого часу, такі як Далі, Сезар, Міро, Шагал, Пікассо та Воргол. 

Мистецькі етикетки Château Mouton Rothschild давно цінують як колекціонери вин, так і шанувальники мистецтва. У 1924 році барон Філіп де Ротшильд (1902-1988), щоб привітати свій перший вінтаж, попросив відомого дизайнера плакатів Жана Карлу створити етикетку Mouton Rothschild. Випередивши свій час, він залишався ізольованою ініціативою до 1945 року, коли – щоб відсвяткувати повернення миру після Другої світової війни – барон Філіп вирішив увінчати вінтажну етикетку літерою «V», що означає Перемогу, яку намалював молодий художник. Філіп Жюліан. Рішення було сприятливим: урожай 1945 року не тільки став шануватися як один із найкращих у світі, він ознаменував початок традиції.

Усі твори мистецтва можна побачити на виставці «Картини для етикеток», створеній баронесою Філіппін де Ротшильд у 1981 році та в постійній експозиції Château Mouton Rothschild з 2013 року. Щороку доповнюючись новими творами мистецтва, виставка знову відкрилася цього року, краща, ніж будь-коли, після ремонту.

Напередодні відкриття цьогорічного бренду Château Mouton Rothschild об’єднується з Sotheby’s для виняткового онлайн-аукціону унікального лота урожаю Château Mouton Rothschild 2020 року.

Усі кошти, виручені від аукціону, збиратимуть кошти для пожежників регіону Бордо, щоб допомогти їм боротися з пожежами у цьому унікальному винному регіоні.

Château Mouton Rothschild 2020 | Artist Label Reveal | The Unique Superlot, який оцінюється в 30 000-200 000 євро, відкриється для торгів 23 листопада та закриється 2 грудня о 19:00 за центральноєвропейським часом. Ексклюзивні твори мистецтва та художник для цього лейбла 2020 року будуть представлені 1 грудня о 10:00 за центральноєвропейським часом, коли на сторінці продажу аукціону на www.sothebys.com буде оновлено інформацію та візуальні зображення.

Власники Château Mouton Rothschild, Каміль Серейс де Ротшильд, Філіп Серейс де Ротшильд і Жюльєн де Бомарше де Ротшильд, так прокоментували цю подію: «У 2022 році, урожай якого обіцяє бути чудовим, деякі частини нашого регіону постраждали від великих лісових пожеж. Саме тому, оскільки зараз ми розкриваємо художника та твір мистецтва, створений для ілюстрації етикетки Château Mouton Rothschild 2020, ми вирішили, у партнерстві з Sotheby’s, організувати продаж на аукціоні виняткового лота, усі кошти від якого будуть передані пожежникам департаменту Жиронда. Роблячи це, ми хочемо додати свій голос до загальної вдячності та захоплення, на яке вони так заслуговують, і підтримати їхню роботу, особливо щодо профілактики».

Джеймі Річі, голова правління Sotheby’s Wine & Spirits, сказав: «Якість вин Château Mouton Rothschild ніколи не була вищою, ніж зараз, про що свідчить зростання світового попиту. У той же час Mouton Rothschild започаткував практику залучати  художників створювати твори мистецтва, які ілюструють етикетки. Щороку, починаючи з 1945 року, це доповнювало розповіді про кожен урожай і підвищувало його привабливість для колекціонерів. Цьогорічний аукціон дає можливість придбати найновіший урожай з цієї довгої та видатної послідовності. Цей лот також включає ЄДИНУ можливість придбати Nebuchadnezzar 2020, оскільки це єдиний екземпляр, який був випущений Château Mouton Rothschild». 

Фото: © Pierre Grenet / ©SDIS33 – Service Communication-Protocole

X
Украина