Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Tenuta Manoylo

Tenuta Manoylo початок збору врожаю 2024

12.09.2024, Статті

Перлини господарства – сорти винограду Passerina і Pecorino, дбайливо збираються вручну під керівництвом досвідчених виноробів, саме це знаменує початок перетворення ягід на виняткові вина Tenuta Manoylo. Вступаючи у цей вирішальний сезон, виноробня бажає успішного врожаю своїм колегам у регіоні Марке.


Але це ще не все, що наразі відбувається у Tenuta Manoylo. В той час як білий виноград вже зустрівся з турботливими руками виноградарів, темні сорти маєтку – Sangiovese, Grenache, Syrah, Merlot та Petit Verdot – знаходяться на завершальній стадії дозрівання. Цей виноград, все ще невпинно працює над досягненням оптимальної зрілості та смаку і незабаром він буде готовий продовжити собою магію збору врожаю.

У розпал цього напруженого сезону Tenuta Manoylo запрошує любителів вина відвідати свої виноградники і на власні очі спостерігати, що відбувається під час цього дійства. Відвідувачі можуть прогулятися мальовничими пасторальними виноградниками, вивчити методи стійкого вирощування винограду, що використовуються у маєтку, і дізнатися про місцеві сорти. Виноробня також пропонує екскурсії підвалами, де гості можуть побачити унікальні амфори vulcanelli, виготовлені з вулканічної глини Марке – невід’ємну частину процесу виноробства, яка посилює властиві терруарні характеристики їхніх вин.

Tenuta Manoylo

Виноробня Tenuta Manoylo, яка була відзначена цього року премією Wine Travel Awards у Progressive Approach/Visiting Card of the Country, ідеально поєднує традиції і сучасне виноробство. Не дивлячись на свій доволі молодий вік і будучи відносно новим на міжнародній винній сцені, господарство вже здобуло престижні нагороди, включаючи Grand Gold на Mundus Vini за Marche IGT Sangiovese 2021 року та Silver за Falerio DOC Pecorino 2021 року.

MARCHE IGT SANGIOVESE

Продовжуючи вивчати інноваційні методи виноробства та розширюючи свою присутність, Tenuta Manoylo готова впливати ще більше на світову винну індустрію. Читайте про виноробню та її вина у Wine Travel Awards Guide 2023-2024, унікальному виданні, яке незабаром вийде у світ та буде представлено на міжнародних івентах – самітах, конференціях, а також на провідних винних виставках: Wine Paris, ProWein, London Wine Fair, Vinitaly та інші.

Tenuta Manoylo відкрита для відвідувачів щоп’ятниці. Не пропустіть шанс зануритися в магію збору цьогорічного врожаю і відкрити для себе багатогранні смаки терруару Марке.

X
Украина