Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

46 Parallel Wine Group

Українське вино 46 Parallel завойовує ринок Африки

15.03.2021, Новини

Молода виноробна компанія 46 Parallel Wine Group у березні здійснила експортну поставку своїх вин до африканського континенту: чергова партія вин компанії брендів Аpostrophe та 46 Parallel відвантажена у Нігерію.


Компанія з моменту виходу на український ринок заявила про амбітні плани стати візитівкою України на виноробній мапі світу та мала на меті саме експортну орієнтованість. 46 Parallel Wine Group розпочала переговори з африканською стороною ще в 2020 році. Тоді ж були підписані перші договори поставок, і, незважаючи на карантин, перші вина експортувалися на полиці африканських магазинів. Завдяки високій якості вин, українські винороби отримали чергове замовлення від нігерійських партнерів та вкотре успішно реалізували поставку своєї продукції африканським споживачам.

«Нігерія – одна з найбільш густонаселених країн Африки, алкогольний ринок якої динамічно розвивається. Тому нам важливо не просто бути представленими на африканському ринку, але й завоювати довіру африканських споживачів та вибудувати стабільні відносини з партнерами-дистриб’юторами», – говорить Анна Горкун, СЕО та засновниця 46 Parallel Wine Group.

В останні роки Нігерія стала напрочуд перспективним ринком, де частка імпортного алкоголю збільшилася в декілька разів. У 2021 році прибуток у сегменті «вино» оцінюється експертами в 465 млн доларів США. Очікується, що ринок буде рости щорічно на 15,32%. З огляду на те, що нігерійці в основному споживають тихі столові та ігристі вина, віддаючи перевагу червоним винам, 46 Parallel Wine Group представить африканському ринку вина саме червоної групи.

Наразі компанія веде переговори з країнами Європи та Близького Сходу про експортні поставки продукції.


46 Parallel Wine Group – українська виноробна компанія, яка створює вина високої європейської якості, гідні бути візитівкою України на світових ринках. Вина створені виключно з українського винограду, який народжується на 46-ій  паралелі – в Херсонській, Миколаївській та Одеській областях. Компанія представлена двома брендами: преміальним – 46 Parallel та сучасним, емоційним брендом Apostrophe. Бренд 46 Parallel включає дві лімітовані колекції: класичні та марочні авторські вина Grand Admiral та вишукані легкі преміальні – El Capitan.

Сьогодні компанія активно запроваджує тренд на якісне українське вино, про що свідчить її діджитал-орієнтованість та визнання експертів: усього з моменту презентації компанії у лютому 2020 року вина 46 Parallel Wine Group вибороли понад 30 нагород багатьох вітчизняних та міжнародних дегустаційних конкурсів. Компанія стала абсолютним рекордсменом за кількістю медалей Міжнародного дегустаційного конкурсу Wine&Spirits Ukraine Awards, виборовши одночасно 10 нагород, також на конкурсі «Винний Гід 2020», де вина компанії завоювали 7 нагород, а у вересні вино El Capitan Pinot Gris – єдине вино з України – отримало медаль престижного Міжнародного дегустаційного конкурсу Concours Mondial de Bruxelles 2020.

X
Украина