Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Judgement of Kingston

Українські винороби зможуть взяти участь у Judgement of Kingston

29.07.2022, Новини Автор: Олександра Бантишева

У 2023 році у щорічному винному заході Кінгстона три українські виноробні зможуть представити свої вина. А саме – Шардонне.


Щорічний винний конкурс Кінгстона (Канада) Judgement of Kingston проводить сліпі дегустації найкращих вин країни та великих виноробних регіонів світу.

Взяти участь у Judgement of Kingston 2023 зможуть три українські виноробні! 

Judgment of Kingston є некомерційним заходом, організованим добровольцями, в рамках конкурсу відбувається аукціон вин, доходи від якого йдуть до місцевих та регіональних благодійних організацій.

Judgment of Kingston

Любомир Лучук (Lubomyr Luciuk), один із організаторів заходу, повідомляє, що взяти участь у Judgement of Kingston 2023 року можуть три українські виноробні. Для цього кожна з них повинна передати певну кількість вина до Кінгстона, йдеться про два ящики (24 пляшки) Шардонне. Тобто всього до Кінгстона можуть приїхати 72 пляшки українського Шардонне.

Judgement of Kingston

Організатори Judgement of Kingston наголошують, що участь у заході дає можливість вийти на новий ринок та познайомити канадську аудиторію з українськими винами, бути освітленими у місцевих ЗМІ, познайомитися з суддями конкурсу – одними з найкращих винних критиків/письменників Канади.

Щоб взяти участь у Judgement of Kingston, необхідно зв’язатися з Любомиром Лучуком за допомогою його електронної пошти: lluciuk@cogeco.ca.

Фото: facebook.com/judgementofkingston

X
Украина