Увага! На сайті використовуються cookie файли.
The site uses cookie files
Даний сайт має вікове обмеження.
This site has age restrictions!
Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 роківTel.: +380504408942
Email: maks.uman@ukr.net
Web: www.facebook.com/profile.php?id=100016167038207
Address: Ukraine, Uman
Винороб та сомельє Ігор Максименко заснував власну виноробню у 2013 році.
Мистецтву виготовлення вин Ігор Максименко навчався звертаючись до провідних фахівців України та авторитетних європейських виноробів. В тому числі навчався в Школі сомельє «Майстер-Клас» та Школі ресторанних професій «Школа MR.BAR», на численних професійних семінарах та курсах.
Протягом 5 років Ігор Максименко проводить численні дегустації вин і це не лише дегустація лінійки його вин, це дегустації різних українських виноробів та тематичні порівняльні дегустації європейських сортів від виробників Старого та Нового Світу. Свою місію ентузіаста вина він бачить у розвитку винної культури в широкому сенсі цього слова.
Виноробня Uman Winery була номінантом Wine Travel Awards 2021-2022 у номінації Unique Program та потрапила в фінал публічного голосування.
Виробництво перших експериментальних вин стартувало у 2015 році: упор був зроблений на сорт Одеський Чорний, виведений українськими селекціонерами з Інституту ім.Таїрова, який на сьогоднішній день претендує на звання перлини українських сортів.
Наразі об’єм виробництва Uman Winery на рік сягає від 1,5 до 3 тисяч літрів.
Серед відзнак та нагород всеукраїнських конкурсів та дегустацій вин: І премія «Сапераві-2017» у номінації «Краще червоне вино» конкурсу «Галицька лоза 2019» у Львові; срібні нагороди конкурсу «Одеська затока-2019» за Мерло 2017 та Сапераві 2017; бронзові медалі «Винный гід України-2019 – Мерло 2017 та Сапераві 2017; золоті медалі конкурсу Odessa Wine and Spirits Award за orange wine Muscat Ottonel з Aligote 2017 та Aliberne 2017.
29.10.2024
28.10.2024
25.10.2024
05.10.2024
03.09.2024
14.06.2024