Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Tre Bicchieri

Унікальна дегустація! Вина Tre Bicchieri вперше в Києві!

18.10.2021, Новини

Дегустація преміум-класу познайомить гостей з кращими винами Італії, відзначеними нагородами винного гіда Vini d’Italia.


Другий рік поспіль Gambero Rosso (головний медіахолдинг Італії) бере участь у Wine&Spirits Ukraine. Дегустація вин преміум-класу Tre Bicchieri World tour відбудеться 2 листопада в Міжнародному виставковому центрі, в конференц-залі 1, павільйон 1А, з 10.00 до 16.00.

На дегустації будуть представлені вина з місцевих італійських сортів винограду, вироблених одними з найбільш стабільних виноробних господарств. Світовий тур Tre Bicchieri призначений для виноробень, які отримали максимальне визнання у винному гіді Gambero Rosso, що є гарантією абсолютної якості.

Програма Gambero Rosso включає три майстер-класи:

3 листопада об 11.00: будуть представлені вина групи Villa Sandi, яка управляє виноробнями в Венето і Фріулі. Villa Sandi вручить спеціальну нагороду за кращу сучасну винну карту з італійською колекцією вин в Києві – Villa Sandi Best Contemporary Wine List Award;

3 листопада о 13.00: «Італія в двох словах»: віртуальна подорож з келихом по всьому Апеннінському півострову, через вина, вироблені від півночі до півдня;

4 листопада 10.00: будуть продемонстровані вина, позначені спеціальними нагородами в путівнику Vini d’Italia 2022.

Ведучі майстер-класів: Джузеппе Каррус і Марко Сабеллікоредактори гіда.

Винний гід Vini d’Italia – результат року роботи досвідченої команди дегустаторів, які об’їхали країну, відвідавши виноробні, спілкуючись з виробниками і дегустуючи вина. У гіді 2022 року представлені 2634 виноробні та 25 417 вин, присуджені оцінки від 1 до 3 келихів в залежності від якості вина.

Цього року визначено рекордну кількість Tre Bicchieri – 476, лідирують Тоскана і П’ємонт.

Гід Vini d’Italia переведений на англійську, німецьку, китайську та японську мови, і це не просто набір оцінок і рейтингів, це фундаментальний і важливий інструмент для всіх, хто працює в винному секторі або цікавиться якісними італійськими винами.

Після Києва світове турне Tre Bicchieri попрямує до Канади і США.

Всі заходи відбуватимуться відповідно до правил безпеки під час пандемії COVID-19.

X
Украина