Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Yang Shen

Унікальний проєкт – унікальні особистості. Янг Шен – Estate Director Cloudy Bay, приєднався до пулу журі WTA 2023-2024

17.11.2023,

Команда Wine Travel Awards, яка об’єднала на своїх теренах представників винного світу з усіх континентів, відкриває третій рік. З радістю та гордістю повідомляємо, що Янг Шен (Yang Shen), Estate Director Cloudy Bay (однієї з найвидатніших виноробних компаній Нової Зеландії), приєднався до команди WTA в якості судді.


Пан Янг Шен народився в Ченду, у китайській провінції Сичуань, він з любов’ю згадує свій перший винний досвід – пляшку із найстарішого виноробного господарства Китаю – ChangYu. Але відкриття світу вина у глобальному його розумінні відбулося, коли дядько Янг Шена – Мішель Сю (Michel Xu) познайомив племінника з французьким вином. У той момент майбутнє почало набувати форми. Янг вирушив до Франції, де вивчав Viticulture/Enology в Macon-Davaye Wine High School, потім був University de Montpellier Enology/Wine making та Montesquieu University Bordeaux.

Протягом своєї кар’єри пан Шен займав відповідальні посади в таких глобальних корпораціях, як Moët Hennessy, Diageo, Chandon China.

Domaine Chandon China став для нього складним та незабутнім досвідом. Ще б пак – зводити оазис у пустелі, починати все з нуля – справа не з простих. Але ця задача була виконана на 100 балів, втім, як усе, за що береться пан Шен. Зараз обсяги Chandon China з кожним роком збільшуються і це, без сумніву, заслуга колишнього Estate Director виноробні: він заклав міцний фундамент, який наразі приносить плоди.

У 2016 році, озброївшись досвідом, знаннями та вільним володінням трьома мовами, Янг Шен опинився за кермом Cloudy Bay. Виноробні, в яку Veuve Clicquot почали інвестувати у 1990 році, і яка у 2003 стала частиною родини LVMH – світового лідера індустрії розкоші. Наразі Cloudy Bay є яскравим маяком якості та синонімом престижу на карті Нової Зеландії.

Cloudy Bay

Ми раді вітати пана Янг Шена в журі Wine Travel Awards. Для нашого молодого проєкту це честь и велика підтримка, а ще чудова перспектива для розширення географії нашого комьюніті, освітніх горизонтів та фахових можливостей.

Фото: Cloudy Bay

X
Украина