Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

SHABO Family Winery

Вина SHABO завоювали платинову медаль на Decanter

08.06.2023, Новини

Вітаємо SHABO Family Winery, переможця Wine Travel Awards у категорії Brand – the visiting card of the country, з Platinum на Decanter World Wine Awards. Таким чином візитна картка нашою країни стала платиновою!


Decanter World Wine Awards – найпрестижніший і наймасштабніший у світі винний конкурс цього року знову побив рекорди за кількістю учасників. Майже 20 тисяч вин з 57 країн, 236 міжнародних винних експертів, включаючи 53 «Masters of Wine» та 16 «Master Sommeliers», які приїхали з 30 країн.

Імениті судді, зіркові експерти та талановиті регіональні винні спеціалісти під час сліпих дегустацій, оцінюючи кожен ковток у келиху, надали одну з найвищих нагород українському вину, виготовленому SHABO Family Winery – SHABO Muscat Ottonel Limited Edition 2016! Таку винагороду отримують менше 0,68% з 18 250 представлених на конкурсі вин. Золотих медалістів обирають після трьох дегустацій, а платиновими медалями нагороджують після додаткової дегустації, яку проводять головні члени журі.

Крім того, у цьому році вина SHABO отримали на Decanter інші нагороди – 5 срібних та 17 бронзових медалей. 

Загалом цього року Decanter World Wine Awards визначив серед переможців 50 Best in Show, 125 платинових, 705 золотих, 5 604 срібних і 8 165 бронзових медалей.

Нагадаємо, що у 2021 році SHABO першими принесли до скарбниці міжнародних нагород для українських вин дві золоті медалі Decanter: SHABO Шардоне Grande Reserve 2015 та SHABO Каберне Grande Reserve 2017. 

«Платина цього року для SHABO Muscat Ottonel Limited Edition 2016 – великий крок вперед до світового визнання українських вин. Горді представляти Україну та великі українські вина, що далі набувають визнання. Такі нагороди закарбовують місце України на винній мапі світу!» – написали на своїй сторінці в Facebook переможці. 

X
Украина