Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Decanter World Wine Awards

Український феномен – зірковий врожай медалей на Decanter World Wine Awards

09.06.2022, Новини Автор: Олександра Бантишева

Цього року в найавторитетнішому конкурсі вин Великобританії від України брали участь 4 виноробні з 14 винами. І результат виявився феноменальним: усі (!!!) представлені вина взяли медалі.


Щороку англійський журнал Decanter збирає самих професійних дегустаторів світу задля тестування вин від найамбітніших виноробів планети та визначення найкращих вин світу. Вже не вперше українські виробники випробовують долю та свій хист на британському конкурсі. Але цього року трапився вибух – українці, які сьогодні ведуть нерівну, але успішну боротьбу з російськими загарбниками, продемонстрували свій високий потенціал і у виробництві преміальних вин. У Decanter World Wine Awards 2022 від України взяли участь такі винниці, як Beykush WineryChateau EdemChateau ChizayOdesos Winery.

Результат українських виноробів – 14 медалей: 7 бронзових (86-89 балів), 6 срібних (91-93 бали), одна золота (95 балів).

Decanter World Wine Awards

Нагадуємо, що виноробня Beykush Winery, про видатні вина якої вже не раз писав і Drinks+,  і британська преса,  цього року також стала номінантом Wine Travel Awards у номінації The Visiting Card of the Country/Must Visit.

Decanter World Wine Awards

Отже, саме тоді, коли були оголошені результати конкурсу Decanter, вина Beykush Winery презентувалися на London Wine Fair-2022 – причому одночасно на стенді Wines of Ukraine, співорганізаторами якого стали медіагрупа Drinks+ та «Украсадвинпром», а також – на стенді Wine Travel Awards та в рамках Першої Церемонії нагородження переможців, яка сталася 8 червня і зібрала винних професіоналів світу, серед яких були такі метри галузі, як Роберт Джозеф (Robert Joseph) та Фелісіті Картер (Felicity Carter).

Decanter World Wine Awards

Вітаємо українців-медалістів Decanter World Wine Awards та бажаємо наступних перемог!

Фото: decanter.com

X
Украина