Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Вина Вірменії

Вина Вірменії подаватимуться на круїзних лайнерах Північної Америки

27.03.2023, Новини

Carnival Cruise Line, відома американська круїзна компанія, що надає послуги з організації та обслуговування морських круїзів, обрала три вірменських вина для своєї винної програми на 2023-2024 роки.


Американська круїзна компанія Carnival Cruise Line та Storica Wines – імпортер вірменських вин у США, підписали угоду: три вірменських вина з портфоліо Storica Wines – Keush Origins Brut NV, Shofer Areni Rose та Voskevaz Karasi Haghtanak обрані для винної програми Carnival на 2023-2024 роки. Це перший випадок, коли вірменські вина будуть представлені у барах та ресторанах великих круїзних компаній.

Keush Origins Brut NV, ігристе вино, виготовлене традиційним методом з сортів винограду, які вирощують у регіоні Вайоц-Дзорв. Вино отримало високі оцінки від винних критиків, у тому числі – 91 бал від Джеба Даннука (Jeb Dunnuck).

Вина Вірменії

Shofer Areni Rose – сухе ароматне вино з рейтингом 90+, виготовлене з аборигенного вірменського червоного винограду Арені.

Вина Вірменії

Voskevaz Karasi Haghtanak – видатне вино, виготовлене з вірменського сорту винограду Ахтанак, зібраного зі старовинних лоз, що виростають на висоті 1000 метрів над рівнем моря. Ахтанак у перекладі з вірменської означає «перемога».

Вина Вірменії

Круїзна компанія Carnival Cruise Line заснована у 1972 році та входить до структури Carnival Corporation & plc. Carnival працює у чотирнадцяти портах США та двох портах Австралії. Наразі Carnival керує 24 судами, вина Вірменії будуть присутні на всіх.

«Партнерство Carnival Cruise Line і Storica Wines знаменує важливу віху для нашої компанії та для всієї виноробної Вірменії. Ми дуже раді бути частиною винної програми Carnival і пишаємося тим, як їхня команда сприйняла наші вина та історію багатої стародавньої спадщини Вірменії в галузі виноробства та її сучасне відродження», – сказав Зак Армен (Zack Armen), співзасновник та президент компанії Storica Wines.

В свою чергу Захари Салкес (Zachary Sulkes), старший менеджер з напоїв Carnival Cruise Line, підкреслив, що вірменське виноробство, яке налічує понад шість тисяч років, відкриє для гостей, які люблять вино, захоплюючу та глибоку історію, «яку вони оцінять разом із свіжими ароматами цих вин».

«Співпрацюючи зі Storica Wines ми збагатимо нашу винну пропозицію в цілому», – каже Захари Салкес.

Нагадуємо, що багато виноробів, інфлюєнсерів, винних гідів, винних блогерів та заходів Вірменії стали номінтами другого року Wine Travel Awards. Голосування триває! Отже, проголосувати за своїх фаворитів можна на сайті WTA.

Джерело: wineindustryadvisor.com
Фото: www.cruisemapper.com, facebook.com, storicawines.com

X
Украина