Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Винні шафи Haier

Винні шафи Haier: Технологічна Досконалість у Зберіганні Вина

01.02.2024, Вино

Реклама

Цікавий факт – лише 1% наявних на ринку вин можуть зберігатися роками, більш ніж 90% пляшок повинні бути спожиті протягом року. Технології Haier продовжують термін зберігання улюблених напоїв. Винні шафи Haier можуть вмістити від 42 до 247 пляшок.


Давайте детальніше розглянемо, чому ці шафи вражають не лише елегантним дизайном, але й передовими технологіями зберігання.

Терморегуляція для ідеального смаку

Шафи Haier оснащені точним терморегулятором, який забезпечує стабільні умови для вашого вина. Ви можете точно встановити і підтримувати необхідну температуру, щоб кожна пляшка зберігалася в ідеальних умовах. Це гарантує, що ваше вино завжди матиме чудовий смак та аромат. 

Залежно від ваших уподобань, можна вибирати моделі з однією або двома зонами охолодження. Існують рекомендації, що просеко краще зберігати від +5 °C до +8 °C, біле вино від +9 °C до +12 °C і червоне вино від +13 °C до +20 °C. Потрібну температуру можна налаштувати на інтуїтивно зрозумілій сенсорній панелі керування.

Умови винного льоха в домашній шафі

Винні шафи Haier імітують умови професійних винних льохів. Запатентована технологія Haier — система повітряного потоку Natural Airflow System допомагає досягти найкращих результатів. Датчики вентилятора і компресора працюють разом для підтримки вологості на рівні 50-70%, забезпечуючи ідеальні умови для зберігання вина. 

А якщо дверцята замкнені нещільно, система подасть звуковий сигнал — це допоможе вам уникнути будь-яких проблем.

Антивібраційна система для найкращого смаку

Щоб після транспортування якнайкраще розкрилися смак та аромат, напій має стабілізуватися. 

Компресор винної шафи оснащений антивібраційною системою, яка знижує шум і вібрацію до мінімуму, забезпечуючи пляшкам ідеальні умови зберігання. Додатково вібрацію зменшують і дерев’яні висувні полички. Двері можуть бути встановлені з обох боків, тож вам буде легше організувати простір.

Такі полиці не лише функціональні, а й естетичні: разом із 3D-освітленням вони виглядають стильно та елегантно. 3D-діоди, розташовані зверху та з боків і майже не виділяють тепла. Завдяки цьому пляшки не лише добре висвітлюються, а й створюються умови для підтримки необхідної температури всередині холодильника.

Зручне керування та функціонал через застосунок hOn

Керувати холодильником зручно через інтуїтивно зрозумілу панель. Щобільше: це робити можна навіть дистанційно, через мобільний застосунок hOn. А з додатковою функцією Scan your wine можна навіть сфотографувати етикетку на пляшці і отримати інформацію про виноградник, сорт винограду і рік виробництва напою.

Винні шафи Haier — це не просто прилади для зберігання вина, а також втілення передових технологій та стилю. Оберіть Haier для того, щоб ваше вино завжди зберігалося на вищому рівні.

Детальніше ознайомитися із моделями винних шаф Haier можна за посиланням.

Про компанію Haier

Haier – компанія, що вже 15 років компанія лідирує на глобальному ринку побутових товарів та пропонує широкий асортимент продуктів, включаючи холодильники, пральні машини, посудомийні машини, мікрохвильові печі та багато іншого.

Техніка Haier втілює провідні інновації, функціональність та сучасний дизайн, що залишається актуальним протягом багатьох років.

X
Украина