Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

VinoVirtual

VinoVirtual починає сезон онлайн-сесій у Великій Британії

06.01.2023, Новини

Французька онлайн-платформа торгівлі вином та спиртними напоями VinoVirtual вперше відкриє свій інноваційний ринок цифрових продажів для покупців Великобританії.


VinoVirtual – це виставкова онлайн-платформа, яка дозволяє професіоналам Wines & Spirits будувати бізнес не виходячи з офісу. З 2020 року на VinoVirtual відбулося сім онлайн-виставок з успішними комерційними торговими операціями.

З початком 2023 року платформа запускає новий сезон онлайн-сесій, призначених для того, щоб зв’язати французьких виробників з британськими імпортерами та трейдерами.

VinoVirtual

Сесія, присвячена шампанському та ігристим винам, відбудеться з 31 січня по 2 лютого 2023 року у партнерстві з Fédération des vinnerons indépendants de la Champagne (асоціація незалежних виноробів Шампані). Сесія органічних вин та спиртних напоїв з усіх регіонів Франції пройде з 31 січня по 7 лютого 2023 року. З 11 по 13 квітня 2023 року відбудеться сесія присвячена долині Луари та південному заходу Франції.

Подальші заходи заплановані для Північної Америки – з 27 по 29 березня та Азії – з 3 по 7 липня.

Участь відкрита для виноградарів, виноробів, кооперативів та трейдерів будь-яких масштабів. Запрошуються експортери-новачки, яким надалі буде надано підтримку VinoVirtual – консалтинг, тендери на закупівлю, допомога в логістиці та ін.

Відвідувачі та представники преси можуть зареєструватися для участі безкоштовно, реєстрацію вже відкрито.

Джерело: harpers.co.uk
Фото: refletsactuels.fr, es.dreamstime.com

X
Украина