Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Weinhof Zieger

Weinhof Zieger

01.04.2024, Винні дороги

Tel.:+43 664 780 35 38
Email: wein@weinziegartig.at
Web: www.weinziegartig.at
Address: Altenhof 14, 8385 Neuhaus am Klausenbach, Austria.


Виноробня Weinhof Zieger розташована на пологих пагорбах у південному Бургенланді (Австрія), серед мальовничих виноградників із крутим схилом. Свою діяльність компанія розпочала у 2000 році. Weinhof Zieger – найпівденніша виноробня у Бургенланді. Виробляє соковиті білі вина, з ароматами фруктів, типовий південний бургенландський Uhudler, міцні білі вина та складні, делікатно пряні червоні вина.

Weinhof Zieger

Багаті залізом гравійно-глинисті ґрунти, піщані вулканічні вивітрені ґрунти та багаті гумусом важкі глинисті ґрунти надають винам Weinhof Zieger характерну, фруктову та мінеральну нотку. Сильні перепади температури вдень і вночі під час фази дозрівання підсилюють кислотність і потенціал плодів.

Weinhof Zieger

У серпні 2023 року, за 100 метрів від винної ферми, було відкрито «будинок для відпочинку», як його називають у родині Зігер.

Weinhof Zieger

Кожна з трьох просторих квартир у домі вражає власною терасою та фантастичним видом на горбистий ландшафт і навколишні виноградники. Бронювати відпочинок необхідно заздалегідь.

Weinhof Zieger

«Далеко від суєти повсякденного життя ви знайдете тут спокій і відпочинок для тіла та розуму, – кажуть господарі виноробні. – І, звичайно, відкриєте для себе різноманітний асортимент якісних вин, включаючи типове південне бургенландське Uhudler».

Вина Weinhof Zieger доступні для покупки онлайн.

Фото: facebook.com/weinhofzieger

Drinks+ рекомендує
X
Украина