Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine Meridan (1)

Wine Meridian вирушає у винний тур до Сполучених Штатів

30.05.2023, Новини

Інформаційний партнер Wine Travel Awards онлайн-газета Wine Meridian, що щоденно розповідає про еволюцію винних ринків, досвід найуспішніших компаній і найвідоміших професіоналів, вирушає у винний тур до Сполучених Штатів, щоб дослідити пропозицію винного туризму, яка вважається найефективнішою у світі.


За останні роки команда Wine Meridian проїхала десятки тисяч кілометрів, щоб ближче познайомитися та дослідити можливості винного туризму в Італії, Південній Африці та Європі.

Під час цих подорожей зібрано безліч цікавих історій та неймовірний досвід винного туризму, якими Wine Meridian ділиться зі своїми підписниками, щоб продемонструвати, наскільки різноманітною може бути сцена винного туризму в усьому світі.

Щоб на власному досвіді познайомитися з американською моделлю гостинності, у червні Wine Meridian рушає в нову подорож – винний тур від узбережжя до узбережжя Сполучених Штатів. 

11 червня 2023 року команда Wine Meridian  прибуде до Сан-Франциско і розпочне шлях довжиною 15 000 км. Дослідники шукатимуть ключ до успіху американського винного туризму, перетнувши 20 штатів, щоб відвідати 150 виноробень – від гігантів долини Напа до маловідомих виноградників Оклахоми.  

Мета туру – надати вичерпну інформацію про безліч варіантів винного туризму, доступних у Сполучених Штатах, а також представити американські винарні, продукцію та регіони, через які пролягатиме ця подорож. Дослідження спрямоване не лише на найвідоміші виноградники, також буде надано слово невеликим виробникам, які обслуговують більш локальний ринок.

Це також гарна можливість для Wine Meridian отримати досвід і ідеї для нових статей, консультацій і навчальних заходів.

Ви можете підтримати Wine Meridian у цій пригоді, читаючи статті, багаті на цікавинки та глибокий аналіз, а також слідкуючи за подорожжю у соціальних мережах @wine_meridian.

 

X
Украина