Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

WTA Guide

WTA Guide: Consorzio dell’Asti DOCG – подорож мальовничими землями Asti Spumante та Moscato d’Asti 

22.06.2023,

Wine Travel Awards (WTA) з гордістю представляє чергове видання WTA Guide, присвячений Consorzio dell’Asti DOCG, з яким ми надзвичайно раді співпрацювати протягом двох років поспіль.


У 2022 році Consorzio dell’Asti відзначив своє знаменне 90-річчя чудовою виставкою під назвою «Novant’anni di bollicine» або «90 років бульбашок». Ця надзвичайна експозиція простежила славетну історію Консорціуму, щільно переплетену з історіями відомих італійських виробників ігристого вина.

Цього року спільнота WTA поповнилася 20 винятковими номінантами, включаючи виноробні, винні бренди, винні маршрути, особистості та події, які яскраво представляють Asti Spumante та Moscato d’Asti. Ці видатні особи та їхні особисті історії розміщені на сторінках WTA Guide.

Дізнайтеся, як працює відомий Consorzio dell’Asti DOCG, дізнайтеся про їхні нові вектори та маркетингові стратегії, відкрийте для себе ініціативи сталого розвитку, які здійснюють винороби Asti.

В ексклюзивному інтерв’ю для WTA Guide ми мали честь обговорити ці та інші захоплюючі теми з паном Джакомо Пондіні, генеральним директором Consorzio dell’Asti DOCG.

Приєднуйтесь до цієї неймовірної подорожі чарівним світом Consorzio dell’Asti DOCG. WTA Guide висвітлює історії та успіхи, які сформували цей чудовий виноробний регіон, демонструючи відданість і пристрасть виноробів, які втілюють свої таланти, знання, досвід у виняткові вина.

Якщо ви хочете стати частиною нашого наступного WTA Guide, присвяченого вашому регіону чи країні, зв’яжіться з нами за адресою partnership@winetravelawards.com

X
Украина