Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

IWINETC 2023

WTA відправляється на IWINETC 2023

09.01.2023, Новини

Ми раді повідомити, що у 2023 році WTA продовжує свою співпрацю з Міжнародною конференцією з винного туризму (IWINETC) як інформаційний партнер.


IWINETC, організована Wine Events Worldwide, вважається однією з найавторитетніших світових подій індустрії винного та гастрономічного туризму. У різні роки захід проводився у Португалії, Італії, Іспанії, Франції, Угорщині, Грузії, Хорватії.

 IWINETC 2023

У 2023 році IWINETC відбудется в готелі Cuitat Tarragona, Іспанія. Конференція розпочинається о 09.00 у четвер 23 березня та закінчується о 13.00 у п’ятницю 24 березня. Програма включає пішу екскурсію з гідом до об’єкту Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО у Таррагоні, дискусії, виступи, час на виставковому майданчику, дегустаційні тури та ін.

 IWINETC 2023

Цього року команда WTA виступить на IWINETC з доповіддю «Сяй яскраво, як діамант. Додати цінність вашому бренду винного туризму: що може запропонувати Wine Travel Awards», де ми представимо проєкт. У конкурентному світі вина та спиртних напоїв підприємства, бренди та приватні особи шукають передові інструменти, щоб виділитися, просувати свої послуги та підвищувати обізнаність щодо своєї продукції. Премія Wine Travel Awards – інноваційний PR та маркетинговий проект у сфері винного туризму – якнайкраще відповідає цьому попиту.

IWINETC

Нагадаємо, IWNETC стала офіційним партнером премії як спонсор призового фонду для переможців WTA 2021-2022. Pago de Carraovejas, переможець публічного голосування WTA в номінації Must Visit, Frank John winery, переможець WTA в номінації Progressive Approach та Мігель Леаль (Miguel Leal), який переміг у публічному голосуванні Guide of the Year і отримав нагороду «Вибір судді», запрошуються відвідати 14-ту конференцію IWINETC безкоштовно.

X
Украина