Внутрішнє споживання вина у цій країні привертає багато уваги: кожен мешканець випиває в середньому близько 56 літрів вина на рік. Це один з найвищих показників
Сезон збору й переробки винограду 2024 завершено. Винороби різних країн підводять підсумки, доволі часто – сумні: у багатьох регіонах весна була занадто пізньою, літо й
Перлини господарства – сорти винограду Passerina і Pecorino, дбайливо збираються вручну під керівництвом досвідчених виноробів, саме це знаменує початок перетворення ягід на виняткові вина Tenuta
Грецька журналістка Катерина Карамфіліду на запрошення Asti DOCG здійснила подорож італійськими винними дорогами – до витоків знаменитих вин Асті. Вона поділилася з читачами ресурсів parallaximag.gr
Розташований у самому центрі французького регіону Коньяк, Дім Camus є взірцем досконалості у світі вишуканих алкогольних напоїв. Протягом п’яти поколінь ця родина виробників коньяку створює
Нове дослідження Статистичного управління Нової Зеландії показує, що в країні з прохолодним кліматом, яку досі практично не торкнулася зміна клімату, стає дедалі спекотніше. Оточена з
La Vigna del Gallo «Diego Planeta» розташована у знаменитому ботанічному саду Університету Палермо і названа на честь «батька» сицилійського виноградарства – Дієго Планета, ключової фігури
У 2023 році Rotary e-Club of Ukraine в партнерстві з Roots of Peace та Ротарі Клубами почав реалізацію Глобального гранту Rotary International Mines to Vines. Завдання проєкту – розмінування виноградників та підтримка крафтового виноробства на деокупованих та прифронтових територіях Причорномор’я України. Важливою складовою проєкту є обмін досвідом з всесвітньо відомими винарнями світу.
Ранкові та вечірні дегустації і відвідування Домів та Замків. Ейнат Кляйн, номінант Wine Travel Awards у категорії Top Guide та її чоловік Андрій Макаревич збираються
«Не пам’ятаю точно, коли у мене виникло непереборне бажання поїхати на грецький острів Санторіні, але, здається, це було дуже давно. Моя неймовірна тяга до Санторіні
Люксембург: невелике герцогство з великим винним потенціалом
Внутрішнє споживання вина у цій країні привертає багато уваги: кожен мешканець випиває в середньому близько 56 літрів вина на рік. Це один з найвищих показників …
«Сезон дав трохи понервувати, але результат цього вартий»: українські винороби звітують про вінтаж 2024
Сезон збору й переробки винограду 2024 завершено. Винороби різних країн підводять підсумки, доволі часто – сумні: у багатьох регіонах весна була занадто пізньою, літо й …
Tenuta Manoylo початок збору врожаю 2024
Перлини господарства – сорти винограду Passerina і Pecorino, дбайливо збираються вручну під керівництвом досвідчених виноробів, саме це знаменує початок перетворення ягід на виняткові вина Tenuta …
Дорогою вина П’ємонту
Грецька журналістка Катерина Карамфіліду на запрошення Asti DOCG здійснила подорож італійськими винними дорогами – до витоків знаменитих вин Асті. Вона поділилася з читачами ресурсів parallaximag.gr …
П’ять днів у серці виробництва коньяку Camus: захоплюючий досвід
Розташований у самому центрі французького регіону Коньяк, Дім Camus є взірцем досконалості у світі вишуканих алкогольних напоїв. Протягом п’яти поколінь ця родина виробників коньяку створює …
Sauvignon Blanc Нової Зеландії в умовах зміни клімату
Нове дослідження Статистичного управління Нової Зеландії показує, що в країні з прохолодним кліматом, яку досі практично не торкнулася зміна клімату, стає дедалі спекотніше. Оточена з …
La Vigna del Gallo «Diego Planeta» – скарбниця у серці Палермо
La Vigna del Gallo «Diego Planeta» розташована у знаменитому ботанічному саду Університету Палермо і названа на честь «батька» сицилійського виноградарства – Дієго Планета, ключової фігури …
Представники Асоціації крафтових виноробів Причорномор’я відвідали Долину Напа
У 2023 році Rotary e-Club of Ukraine в партнерстві з Roots of Peace та Ротарі Клубами почав реалізацію Глобального гранту Rotary International Mines to Vines. Завдання проєкту – розмінування виноградників та підтримка крафтового виноробства на деокупованих та прифронтових територіях Причорномор’я України. Важливою складовою проєкту є обмін досвідом з всесвітньо відомими винарнями світу.
Статті