Увага! На сайті використовуються cookie файли.
The site uses cookie files
Даний сайт має вікове обмеження.
This site has age restrictions!
Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 роківВиставки Vinexpo India та SIAL India вперше пройшли у Нью-Делі. Заходи відбулися 9-11 грудня 2021 року.
IndiaVinexpo India та SIAL India стали одними з перших виставок в Індії у сфері B2B та були спільно організовани InterAds Exhibitions, Comexposium та Vinexposium.
Наступний спільний захід Vinexpo India та SIAL India відбудеться 10-12 травня 2022 року в Мумбаї, економічній столиці Індії та «головних воротах для міжнародної торгівлі». Економіка Мумбаї стрімко зростає, ринок вина та спиртних напоїв процвітає, потенціал становить 300 мільйонів споживачів, саме тому організатори тримають курс туди.
«Успіх першої виставки Vinexpo India у Нью-Делі спонукає нас відкрити двері для більшої кількості територій в Індії. Я дуже схвильований перспективами запуску Vinexpo India у Мумбаї у 2022 році, це важливий крок для майбутнього», – прокоментував Родольф Ламейс (Rodolphe Lameyse), генеральний директор Vinexposium.
У першій Vinexpo India у Делі участь взяли 15 винних та спиртних компаній, а також Karnataka Wine Boar.
В рамках виставки було організовано програму майстер-класів та дегустацій. Протягом трьох днів, окрім кулінарних демонстрацій, відбулись зустрічі покупців, конференції, конкурс Vinexpo Challenge.
«Vinexpo India – це чудовий досвід. Майстер-класи виявилися справді корисними, а сам захід – інформативним та змістовним. З нетерпінням чекаю нових подібних заходів у найближчі часи», – сказав винороб із Мізорама – Карті (Kartie).
SIAL India пройшла за підтримки влади штату Мегхалаї, відкрили виставку представники посольств Канади та Австрії та інші високопосадовці. На виставці було представлено 119 експонентів, відбулось 80 зустрічей В2В, виставку відвідали понад 7500 осіб з Делі.
В рамках SIAL India пройшли майстер-класи від експертів F&B індустрії. Манджіт Гілл (Manjit Gill), президент IFCA (Indian Federation of Culinary Associations), провів майстер-класи з забутих індійських рецептів, а шеф-кухар Маніша Бхасін (Manisha Bhasin) – з екологічно безпечного приготування їжі.
«Це був чудовий досвід роботи із SIAL. Ми отримали визнання та змогли зустрітися з різними людьми, щоб представити нашу продукцію. Ми пишаємось, що стали бронзовими призерами SIAL Innovation Awards», – сказав представник Condor, учасник виставки.
Фото: facebook.com/vinexpoindia