Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

10-й симпозіум IMW відбудеться влітку 2023 року

25.11.2022, Новини

10-й Міжнародний симпозіум Інституту майстрів вина (IMW) відбудеться у Вісбадені, Німеччина, з 29 червня по 2 липня 2023 року.  Організаторами цієї важливої для світу вина події є Німецький інститут вина (DWI). 


Симпозіум IMW традиційно відбувається кожні чотири роки, але останній захід був проведений в Іспанії в 2018 році. Симпозіум , який планувався у 2022 році в Аделаїді (Австралія), довелося відкласти через пандемію.

Метою симпозіуму, який відкритий для всіх, є аналіз та критичний погляд на світ вина та його майбутнє. У заході заплановано участь понад 30 спікерів, серед яких визнана «Жінкою року 2022» д-р Лаура Катена, Джон Малкович – відомий актор-винороб, Дженсіс Робінсон MW. На майданчиках симпозіуму відбудуться дегустації вин світового рівня, презентації, що спонукають до роздумів, суперечливі дебати, а також тематичні обіди та вечері, організовані спонсорами та господарями. 

Цьогоріч відвідувачів чекають надзвичайні дегустації, провокаційні лекції, захоплюючі екскурсії та чудові можливості для нетворкінгу – Німеччина пропонує ідеальне місце для головної події IMW. На симпозіумі очікується аншлаг. Ранній продаж квитків вже розпочато. 

Моніка Ройле (Monika Reule), керуючий директор DWI, розповідає про захід наступне: «У 2023 році представники міжнародної винної спільноти зустрінуться у Вісбадені на новаторські семінари та дегустації. Ми подбаємо про те, щоб учасники не лише мали добрі спогади про Німеччину як про гостинного господаря, а й більше дізналися як про важливу виноробну націю з чудовими винами».

Джуліан Гор-Бут (Julian Gore-Booth), виконавчий директор IMW, наголошує: «Міжнародний симпозіум IMW — це Олімпіада винного світу. Тут світова винна спільнота збирається під одним дахом, де обмінюються вдосконаленнями та інноваціями та народжуються нові мережі. Ми запрошуємо вас стати частиною цього та поїхати з нами до прекрасного міста Вісбаден».

Досьє D+

Інститут майстрів вина (IMW)  організацією з чудовою міжнародною репутацією. Майже 70 років її члени – Masters of Wine (MW) – були в авангарді світу вина. Місія IMW полягає в сприянні досконалості, взаємодії та навчанні в усіх аспектах глобальної винної спільноти. Сьогодні 415 майстрів вина працюють у 30 країнах. До складу входять винороби, сомельє, баєри, журналісти, науковці, освітяни тощо. На курсі 2022-23 MW навчається 307 студентів із 36 країн. 

Німецький інститут вина (DWI) є центральною комунікаційною та маркетинговою організацією німецької виноробної промисловості. Основним завданням DWI є сприяння якості та продажу вин з 13 виноробних регіонів Німеччини у країні та за кордоном. Це включає роботу з пресою та зв’язки з громадськістю, проведення інформаційних кампаній, участь у національних і міжнародних ярмарках, а також організацію презентацій і заходів разом з німецькими виробниками по всьому світу.

X
Украина