Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Джон Малкович

Джон Малкович – актор та винороб, виступить на симпозіумі Master of Wine

29.11.2022, Новини

Одним із спікерів симпозіуму IMW, що відбудеться у Німеччині з 29 червня по 2 липня 2023 року, стане американський актор Джон Малкович, який до того ж є виноробом.


Джон Малкович (John Malkovich) та його подруга Ніколь Пейран (Nicole Peyran) посадили виноградні лози на території свого маєтку у 2008 році.

Джон Малкович

Органічний маєток, розташований у гірському селі Лакост у Воклюзі на південному сході Франції, засаджено чотирма гектарами Pinot Noir та Cabernet Sauvignon, які використовуються для виробництва червоних та рожевих вин для лінійки Les Quelles de la Coste.

Джон Малкович

На симпозіумі IMW Джон Малкович виступить разом з іншими доповідачами, серед яких Дженсіс Робінсон (Jancis Robinson) – винний критик, журналіст та письменник.

Симпозіум IMW є відкритим для всіх бажаючих. Організатором знаменного заходу є Deutsches Weininstitut. Ранній продаж квитків вже розпочато. 

Джон Малкович

Моніка Ройле (Monika Reule), керуючий директор DWI, сказала: «У 2023 році відомі представники міжнародної винної спільноти зберуться у Вісбадені для проведення новаторських семінарів та дегустаційних сесій. Ми подбаємо про те, щоб учасники з любов’ю згадували Німеччину не лише як гостинну господиню, а й як важливу виноробну країну з чудовими краєвидами та визначними винами».

Джон Малкович

Симпозіум IMW традиційно проводиться раз на чотири роки, попередній захід відбувся в Іспанії у 2018 році. Симпозіум 2022, спочатку запланований в Аделаїді, довелося відкласти через пандемію.

Джерело: thedrinksbusiness.com
Фото: facebook.com/lesQuellesdelaCoste, lepoint.fr

X
Украина