Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Balkans International Wine Competition

13-й Balkans International Wine Competition відбудеться одразу у двох країнах

13.02.2024, Новини Автор: Олександра Бантишева

Цього року Балканський конкурс вин відкриває нові можливості, охоплюючи дві країни із глибокими винними традиціями – Болгарію та Туреччину.


Проведення заходу у двох країнах одразу не тільки відображає зростаюче міжнародне значення Balkans International Wine Competition, а й наголошує на прагненні подальшого визнання різноманітності та якості вин регіону. Конкурс відбудеться 4-8 червня 2024 року.

У центрі цьогорічного конкурсу дві провідні фігури галузі, що символізують силу та інноваційний підхід жіночого підприємництва у виноробстві – Цветеліна Ніколова (Tsvetelina Nikolova) з Katarzyna Estate та Зейнеп Арка Шалліель (Zeynep Arca Şalliel) з Arcadia Vineyards. Їхня наполеглива праця та відданість сталому розвитку протягом багатьох років служать джерелом натхнення для всієї галузі.

  • Цветеліна Ніколова, яка стоїть за успіхом Katarzyna Estate, відома своєю відданістю виробництву вин, які відображають унікальність і багатство болгарських виноробних регіонів. Її робота підкреслює важливість інновацій і прагнення до створення продуктів світового класу.
  • Зейнеп Арка Шалліель, керуюча Arcadia Vineyards, є піонером застосування екологічних методів у турецькому виноробстві, тим самим сприяючи захисту навколишнього середовища та створюючи вина з особливим характером.

«Цьогорічний Balkans International Wine Competition, що охоплює Болгарію та Туреччину, знаменує собою важливу віху на нашому шляху до висвітлення різноманітної та багатої винної культури Балкан. Демонструючи виняткове лідерство та екологічні практики таких діячів, як Цветеліна Ніколова та Зейнеп Арка Шалліель, ми відзначаємо не лише досконалість балканських вин, але й новаторський дух жінок-підприємців у галузі. Цьогорічне проведення конкурсу у двох країнах відображає наше прагнення до розвитку нових торговельних відносин і просування нашої унікальної винної спадщини в міжнародному масштабі», – ділиться своїм баченням Галина Ніфору (Galina Niforou), голова Болгарської асоціації експортерів вина та засновник Balkans International Wine Competition.

Balkans International Wine Competition & Festival служить платформою, що дозволяє різним зацікавленим сторонам винного бізнесу – виробникам, дистриб’юторам, імпортерам – зустрітися та започаткувати нові торгові відносини. Щороку змагання проводяться в іншій балканській країні, що сприяє популяризації приймаючої країни. Розширення конкурсу на дві країни є чіткою ознакою різноманітності та багатої винної культури Балкан, водночас відкриваючи нові можливості для розвитку та співпраці.

Більше інформації про конкурс можна знайти тут.

X
Украина