Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

перший посол болгарського вина в Україні

Анастасія Сидоренко – перший посол болгарського вина в Україні

14.04.2022, Новини

На спеціальній церемонії, організованій Болгарською асоціацією виноробства та експорту (BWEA) та Болгарською торгово-промисловою палатою (BCCI), Анастасії Сидоренко вручили диплом «Посол болгарського вина» в Україні.


Звання «Винний посол» болгарського вина буде щорічно присуджується особам, які зарекомендували себе в просуванні болгарського вина за кордоном.

посол болгарського вина в Україні

Минулого року BWEA запустила масштабний проєкт з просування болгарського вина в Україні з низкою заходів завдяки компанії Анастасії Сидоренко «Tempus Vino», яка займається консультуванням нових вин на українському ринку, навчанням та презентаціями для професіоналів та для кінцевих клієнтів.

Болгарська асоціація виноробства та експорту зуміла розрекламувати болгарські вина і чекала поставки перших замовлень перед початком війни в Україні.

посол болгарського вина в Україні

«Проєкт заморожений на 1 рік, і ми всі сподіваємося знову розпочати нашу заплановану діяльність з 2023 року, – каже Галина Ніфору, президент BWEA. – Надаючи Анастасії Сидоренко звання «Винний посол» болгарського вина в Україні, ми хочемо висловити нашу вдячність за велику роботу, виконану її компанією за останній рік, і продемонструвати українцям підтримку з боку болгарської виноробної промисловості  у зв’язку з агресією росії. Ми хочемо передати позитивний меседж і запевнити наших українських партнерів, що всі ми сподіваємося, що війна скоро закінчиться й український народ повернеться до свого нормального способу життя», – підсумувала Ніфору.

«Для мене велика честь бути голосом, який поширюватиме інформацію та знання про болгарське вино в Україні. Особлива подяка Галині Ніфору та Болгарській асоціації виноробства та експорту за те, що обрали мене та дозволили стати частиною програми «Europe Shares», адже для мене це неймовірна можливість», – схвильовано сказала Анастасія Сидоренко під час церемонії нагородження.

посол болгарського вина в Україні

Галина Ніфору є керуючим директором Balkans International Wine Competition, медіа-партнером якого виступає Communication Media Group Drinks+. Drinks+ запрошує українських виноробів взяти участь у найпрестижнішому винному конкурсі балканських вин. Участь виноробів з України безкоштовна. На Balkans International Wine Competition команда Wine Travel Awards проведе тейстинг вин наших номінантів та спонсорів, а також презентацію українських вин. Конкурс відбудеться з 1 по 3 червня на Саламіні (Греція).

Фото: Agency PhotoGroup.bg

X
Украина