Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

онлайн-магазин

46 Parallel Wine Group у співпраці з IPay почала онлайн-продажі

27.08.2020, Новини

Вина Grand Admiral, El Capitan та Apostrophe з’явилися на онлайн-полицях власного інтернет-магазину.  Обираючи сучасні технологічні рішення, компанія запустила онлайн-магазин у співпраці із сервісом IPay.ua,  що робить розрахунки швидкими, безпечними та зручними. 


Відтепер вина усіх колекцій 46 Parallel Wine Group можна легко замовити за посиланням https://46parallel.wine/shop/, натиснувши кнопку «Придбати».

Завдяки запровадженню діджитал-технологій як найсучаснішої моделі взаємодії зі споживачем,  компанія стає максимально близькою до клієнта з метою задовольняти усі його потреби. Для цього 46 Parallel Wine Group обирає кращих на ринку та співпрацює з визнаними українськими технологічними компаніями: для полегшення оплати онлайн-магазин 46 Parallel Wine Group використовує українську платформу інтернет-платежів IPay, яка є одним із лідерів вітчизняного ринку, кращим партнером Mastercard у 2019 році та двічі була призером конкурсу PaySpace Magazine Awards як «Кращий сервіс онлайн-платежів».

З нагоди відкриття онлайн-магазину 46 Parallel Wine Group підготувала багато сюрпризів та знижок. Для тих, хто шукає ексклюзивний та статусний подарунок, у продажу є шкіряні подарункові футляри для вишуканих марочних вин з преміальної колекції Grand Admiral.

Бажаєте виразити ніжність почуттів, підкреслити особливість моменту та подарувати радість у святкову мить? Замовляючи вишукане вино на 46parallel.wine, ви зможете обрати чарівний букет квітів від компанії «Украфлора», що складе досконалий тандем до особливої нагоди. Погодьтесь, це максимальна зручність – придбавши пляшку улюбленого вина, одним кліком замовити букет гарних квітів на подарунок, до свята, чи просто зробити сюрприз або порадувати кохану людину.

«Ми пишаємось Україною, її людьми та її вином. Ці наші відчуття знайшли відображення у слогані нашої компанії: Proudly Ukrainian. Впевнені, запуск онлайн-продажів зробить якісні українські вина ближчими до споживачів, а завдяки кращому сервісу купівля в режимі онлайн буде для них зручною та вигідною», – прокоментувала Анна Горкун, засновниця та СЕО компанії 46 Parallel Wine Group.

Досьє D+

46 Parallel Wine Group – українська винна компанія, яка створює в Україні вина високої європейської якості, гідні бути візитівкою України на виноробній мапі світу. Вина створені виключно із українського винограду, народженого на 46-й українській «виноробній паралелі» – у Херсонській, Миколаївській та Одеській областях. Компанія представлена двома брендами: преміальним брендом 46 Parallel та першим українським емоційним брендом вин Apostrophe.

Бренд 46 Parallel включає дві колекції: лімітовану колекцію преміальних авторських вин Grand Admiral та лімітовану колекцію вишуканих легких вин El Capitan з найкращого в Україні винограду групи Pinot.

Вина El Capitan Pinot Gris та El Capitan Rose бренду 46 Parallel визнані переможцями конкурсу Асоціації крафтових виноробів Причорномор’я «En Primeur–2019» у відповідних номінаціях. На Всеукраїнському дегустаційному конкурсі «Одеський залив–2020» Grand Admiral Brut Nature, який вже зовсім скоро буде презентований ринку, отримав найвищий бал серед ігристих вин. Grand Admiral Merlot вибороло золото. Колекцію нагород також поповнило Grand Admiral Cabernet-Sauvignon-Saperavi-Merlot. Високими балами та визнанням експертів відзначене й El Capitan Rose.

Вина 46 Parallel Wine Group представляють українське виноробство на міжнародній арені, зокрема, у Парижі та Нью-Йорку, та вже отримали схвальні відгуки 10 світових експертів з 8 країн.

«Украфлора» – компанія із більш як 20-річною історією, успішний та найвпізнаваніший флористичний бренд України. Вона спеціалізується на оптових та роздрібних продажах квітів і не тільки, а також має найбільший за асортиментом інтернет-магазин в Україні. Компанія є постачальником саджанців, дерев, ягідних культур для саду та ландшафтного дизайну. Завдяки  високій якості продукції та відмінному сервісу «Украфлора» увійшла в ТОП брендів, отримавши статус лідера серед українських салонів флористики.

X
Украина