Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Armenia Wine

Armenia Wine Company

18.01.2024, Винні дороги

Tel.: +374 60 467707; +374 44 80 22 22
Email: info@armeniawine.am; tour@armeniawine.am
Web: https://armeniawine.am/
Address: Aragatsotn Region, Armenia Sasunik Village


Armenia Wine Company було засновано сім’ями Варданян і Мкртчян як прояв любові до своєї батьківщини, природи та культури. Все почалося в 2006 році з виноградників, висаджених в регіоні Армавір на південному заході Вірменії, а потім перетворилося на великий виноробний проект.

Сама виноробня була заснована в 2008 році в районі Арагацотн, одному з виноградарських регіонів Вірменії – між Єреваном і горою Арагац, найвищою вершиною Вірменії.

Armenia Wine

Сьогодні Armenia Wine являє собою зразкову виноробню, де столітнє вірменське виноробство переживає час свого відродження. Портфоліо компанії представлено винами, що дозволяють відкрити для себе Вірменію з її місцевим виноградом і різноманіттям теруару.

На одному з найпрестижніших конкурсів світу – MUNDUS VINI Summer Tasting 2023 Armenia Wine здобула 9 вищих нагород.

Armenia Wine

На сьогоднішній день виробнича потужність Armenia Wine складає до 14 млн пляшок на рік. Armenia Wine експортує вина більш ніж в 50 країн.

Наразі спільнота Wine Travel Awards рада вітати нового члена: найбільша виноробна компанія Вірменії – Armenia Wine Winery and Vineyards стала номінантом WTA 2023-2024 рр. в категорії «Бренд – візитна картка країни».

Минулого року в рамках презентації WTA на London Wine Fair вина Armenia Wine були представлені учасникам та гостям виставки.

Drinks+ рекомендує
X
Украина