Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Be Wine Show

Be Wine Show: Recovery. Cheers to Life, Cheers to Wine! 

12.10.2023, Новини

В теплі осінні вихідні 30 вересня та 1 жовтня в Києві відбулася масштабна винна подія Be Wine Show 2023


«Нарешті ми всі зустрілися!» ці слова було чутно майже зі всіх кутків КВЦ Парковий, де проходив фестиваль Be Wine International Wine Show від HOTELIERO. Цьогорічна подія Be Wine Show 2023 «Recovery» була присвячена відновленню винної індустрії.

«Попри війну та втрати, виноградна лоза продовжує рости та квітнути щороку. Наше завдання зараз — зберегти те, що ми маємо, і готувати ґрунт на майбутнє, щоб цикл життя продовжувався», – коментують організатори шоу.

Be Wine

Загалом, Be Wine об’єднує і винних профі, і вайнловерів, і винних гурманів-початківців ))).  Це можливість зустріти всіх гравців ринку на одному майданчику, познайомитися з брендами та виробниками, знайти нових партнерів та сформувати для себе портрет кінцевого споживача, зрозуміти його попит, а подекуди підняти рівень обізнаності у культурі споживання вина та міцних напоїв.

Так і наша команда Drinks+ та Wine Travel Awards продовжує надавати інформаційну підтримку  вітчизняній винній індустрії. В цьому році ми вкотре виступили міжнародним інформаційним партнером шоу та вітали учасників і гостей на власному стенді. Багато хто з відвідувачів фестивалю цікавився останніми новини нашої Медіагрупи, зокрема про вихід першого з часу повномасштабного вторгнення друкованого Drinks+ та початок ранньої реєстрації номінантів міжнародної інноваційної премії Wine Travel Awards.

Be Wine

Прихильники винної культури у теплій професійній атмосфері долучалися до дегустацій новинок або вже відомих брендів у зоні Wine Zone. Там були представлені як відомі українськи винні бренди (SHABO, Leleka Wines, Biologist, Grande Vallee та інші) так й імпортери (Rozetka, Арда-Трейдинг, METRO, WineTime, Wine Hunters, Regno, Bayadera Group та інші).

Be Wine

Бажаючі ознайомитися з винними брендами або міцними алкоголем в експрес варіанті долучалися до трьох залів швидких дегустацій – Speed Tasting Zone. А ось підвищити свої знання або освіжити вже наявні можна було у зоні професійних подій – Professional tasting.

Тож Be Wine зібрав 4500 унікальних гостей, запропонував 88 дегустацій та представив понад 100 брендів вина та спірітів. Це було насправді вражаюче!

Андрій Скип’ян, засновник Be Wine Show, служить у лавах Національної Гвардії України: «Ми довго вагалися з проєктом BeWine, і вже в травні 2023 прийняли рішення його проводити. Поспілкувалися з учасниками ринку, з імпортерами, з місцевими виробниками і в принципі отримали схвальну відповідь, що це має сенс. Ми обрали КВЦ Парковий, тому що це не тільки достойне місце для проведення події такого масштабу, але, в першу чергу,  тому, що має укриття – великий підземний паркінг, куди можливо у випадку тривоги евакуювати людей (гостей і учасників). Це був для нас ключовий критерій при виборі локації і взагалі проведення заходу. Я не можу сказати, що цей захід схожий на часи до повномасштабного вторгнення, бізнес і самі івенти наразі мають більш короткий час в організаційному процесі, потребують термінового прийняття рішення гостей та учасників».

Be Wine

Вікторія Палінкаш, шеф-сомельє ресторану Panorama Lviv, керівник винного проєкту WINECULTURE: «Цей Be Wine – це був просто ковток свіжого повітря в нашому винному сьогоденні в умовах війни… По-перше, я була неймовірно щаслива зустріти всіх своїх київських колег, ми не бачились з початку війни, так як я виїхала по контракту в Португалію на роботу в п’ятизірковий готель, а після завершення контракту повернулась в Україну, але до Львова… По-друге – ця подія допомогла вирішити багато робочих питань. Я зараз відповідаю за винну карту ресторану Panorama Lviv і не могла знайти ідеальне шампанське від рекольтантів, шампанське яке легко п’ється та шампанське по приємній ціні, яке можна було би поставити на розлив. Завдяки можливості продегустувати велику кількість шампанських я вирішила свою проблему, і мої нові «друзі з Шампані» це Adam-Jaeger, EPC та Bernard Remy вже у винній карті ресторану Panorama. Інше робоче питання яке я закрила – це асортимент нового винного бутіка WINECULTURE у Львові, який відкриється вже в листопаді. Відібрала найкращі винні позиції по ціні-якості, впевнена львів’яни будуть у захваті! Також хочу відмітити, що освітній процес на Be Wine відбувався на дуже високому рівні, цікаві та вчасні лекції, дегустації…!»

Be Wine

Команда Leleka Wines: «Хочемо подякувати організаторам за професійне проведення заходу, а відвідувачам та учасникам за неймовірні позитивні емоції, які ми отримали за ці 2 драйвові дні. Вдячні за вашу підтримку українського виноробства».

Be Wine

Олександр Меєр, «Кращий сомельє України 2018». Засновник дегустаційного «Клубу Виномандрівників»: «Дякую організаторам за сміливість та повернення на два дні до довоєнного життя. І хоч були моменти над якими потрібно працювати у майбутньому, це дійсно була яскрава і важлива подія для індустрії і всіх, хто в ній працює»

Олександр Меєр

Данило Замойський, сомелье компанії «Арда-Трейдинг», Бойовий медик 4-го кулеметного взводу 3-ї спеціальної роти Окремий Спеціальний Батальон 210-й «Берлінго»: «Масштабна дводенна подія від HOTELIERO об’єднує кращих локальних та міжнародних виробників, рестораторів, готельєрів, експертів винної індустрії, професійних сомельє та поціновувачів винної культури. На заході представлені сотні брендів вина і не тільки, українські виробники, імпортери презентують новинки, а також проведуть професійні дегустації».

Данило Замойський

Крім того, BE WINE Show доєднався до збору United24: частина коштів з проданих квитків та напоїв пішла на гуманітарні розмінування.

Cheers to Life, Cheers to Wine!

Фото: facebook.com/bewineshow

X
Украина