Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

BIG WINES BIG ART – двічі чемпіон!

21.03.2023, Новини

Перший реліз нового українського вина BIG WINES BIG ART limited edition. Ivan Marchuk  здобув другу золоту медаль. Цього разу – на найбільшому у світі міжнародному винному конкурсі Berliner Wine Trophy.


Лише два місяці тому світ побачив перший реліз нового українського вина BIG WINES BIG ART limited edition. Ivan Marchuk, виробленого з локального вітчизняного сорту Одеський Чорний. Саме на цей сорт зробив ставку Рікардо Нуньес, власник Vinos de La Luz – міжнародної компанії, що має виробничі потужності в Аргентині, у двох  DO Іспанії, в Італії (Тоскана) та США (Каліфорнія). Під його патронатом була відкрита українська філія – Big Wines. Big Art. Українську компанію очолила відома сомельє, винна журналістка та амбасадор компанії Vinos de La Luz Наталія Бурлаченко. Ця ставка всесвітньовідомого винного маестро зіграла якнайкраще: два місяця від народження вина – і вже два золота! 

Це справжня сенсація і триумф унікального мистецького проєкту, де на етикетці – картина видатного українського художника Івана Марчука, а в пляшках – непересічне вино. Першу свою золоту медаль вино ВIG WINES BIG ART limited edition. Ivan Marchuk отримало на престижному міжнародному конкурсі Mundus Vini. А буквально вчора прийшла звістка про нову перемогу – тепер золото на Berliner Wine Trophy.

Berliner Wine Trophy – найвпливовіший та найбільший у світі міжнародний винний конкурс під патронатом OIV та UIOE. BWT щороку об’єднує відомих виробників і дистриб’юторів з усього світу. На відміну від інших винних конкурсів, лише 30% продегустованих вин можуть бути нагороджені (згідно з правилами OIV). Це означає, що лише найкращі продукти мають честь отримати медаль Wine Trophy. Це не зменшує цінності решти виробів, але підкреслює престиж медалі та велику честь її отримання. 

Ми щиро вітаємо наших давніх друзів Рікардо Нуньеса і Наталію Бурлаченко, а також всіх причетних до створення цього вина з новою перемогою і пишаємося успіхом проєкту українського вина з локального сорту Одеський Чорний. 

«Ми надзвичайно зворушені такою високою оцінкою міжнародної колегії жюрі конкурсу Berliner Wine Trophy нашого українського вина Big Wines Big Art. Ivan Marchuk limited edition, – ділиться радістю у соцмережі Наталія Бурлаченко. – Не можу сказати, що неочікувано, адже після золота на Mundus Vini ми, затамувавши подих, чекали результатів! І ось результати перевершили очікування! Знову золото! Щиро дякую всій команді bigwines.bigart та Vinos de La Luz  за роботу! Тепер нам нічого не залишається, як тримати високо підняту планку і лише вдосконалюватися!»

Ми впевнені, що такий яскравий старт свідчить про велике майбутнє Big Wines. Big Art, бажаємо здійснення мрій і нових перемог. Нагадаємо, що Наталія Бурлаченко також є номінантом Wine Travel Awards, в номінаціях Ambassador та Wine & Food Influencer. Тож підтримаємо голосами і нашого автора, і українського виробника – залишився останній тиждень голосування!

X
Украина