Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Bodega DiamAndes

Bodega DiamAndes

09.01.2024, Винні дороги

Tel.: +54 9 261 657-5472
Email: visitas@diamandes.com
Web: www.diamandes.com
Address: Clodomiro Silva S/N Vista Flores Tunuyan Mendoza, M5565 Vista Flores, Mendoza, Argentin


Bodega DiamAndes розташована в передгір’ях Анд на висоті 1000 метрів над рівнем моря і займає 130 га в Кло-де-лос-Сьєті в Мендосі (долина Уко). Компанія застосовує стійкі методи сільського господарства та виробляє органічні та веганські вина. 2022 року господарство отримало Сертифікат органічного виноробства.

Bodega DiamAndes

У 2005 році сім’я Альфреда і Мішель Бонні (Alfred/Michèle Bonnie), власники Château Malartic-Lagravière та Château Gazin Rocquencourt у Бордо, побажали відкрити для себе нові горизонти виноробства, так у Мендосі з’явилася Bodega DiamAndes (член знаменитої організації Clos de los Siete). З 2007 року DiamAndes виробляє елегантні та збалансовані вина, які є результатом поєднання бордоської майстерності його власників та досвіду аргентинської команди.

Bodega DiamAndes

Альфреда і Мішель Бонні (Alfred/Michèle Bonnie)

Архітектура виноробні відповідає сучасній гравітаційній системі виробництва, що дозволяє робити якісні вина та забезпечувати природну теплоізоляцію для їхньої витримки. Будівництво велося з урахуванням особливостей Анд та місцевої флори задля досягнення гармонії з природою. Будівля Bodega DiamAndes утеплена та має великі вікна, що дозволяє використовувати природне освітлення та раціоналізувати використання енергії.

Сьогодні виноробнею керує друге покоління сім’ї – Жан-Жак та Вероніка. Жан-Жак розробляє комерційну та технічну політику, Вероніка відповідає за адміністрацію та фінанси, Северин, дружина Жан-Жака – за маркетинг, комунікації та сферу гостинності.

DiamAndes

Відзначена міжнародними та національними нагородами за свою архітектуру та гастрономію ресторану DIAM´s, що працює на території господарства, DiamAndes позиціонується як одна із виноробень з найбільшою архітектурною красою та є одним із найцікавіших та найпривабливіших енотуристичних маршрутів у цьому районі.

Фото: diamandes.com, facebook.com/diamandes

Drinks+ рекомендує
X
Украина