Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Château Malartic-Lagravière

Château Malartic-Lagravière вирушає в подорож круїзним теплоходом «Карнак»

25.01.2022, Новини

Флагманське вино видатного шато знову на екрані.


Нещодавно прославлене вино Château Malartic-Lagravière з’явилось на телеекрані в другому сезоні «Емілі у Парижі», серіалі, знятому компанією Netflix. І ось тепер Malartic приєднається до зіркової команди акторів, щоб вирушити у захоплюючу детективну пригоду на круїзному теплоході «Карнак».

11 лютого 2022 року в кінотеатрах США вийде новий фільм студії 20th Century Studios, знятий за знаменитим романом Агати Крісті – «Смерть на Нілі».

Співвласник компанії Malartic, Веронік Бонні (Véronique Bonnie), каже, що вони пишаються співпрацею з Disney та 20th Century Studios і зокрема колоборацією з новим проєктом – постановкою «грандіозної історії, яка існує поза часом і яка й через 80 років така ж сучасна».

Château Malartic-Lagravière

«У Malartic ми теж невпинно працюємо, щоб шанувати спадщину нашого маєтку, даруючи емоції своїм шанувальникам, і не відступаємо від нашого кредо – «досконалість без компромісів», – підкреслює Жан-Жак Бонні (Jean-Jacques Bonnie), співвласник Malartic.

Родина Бонні має особливу близькість з одним з найвідоміших романів Агати Крісті: як і знаменитий детектив Еркюль Пуаро, голова сім’ї є бельгійцем.

Підписану ексклюзивну 6-літрову пляшку Malartic з гравіюванням «Смерть на Нілі» було продано на аукціоні в листопаді 2020 року, а кошти відправлено у благодійну організацію Movember. Movember щорічно проводить кампанії, щоб привернути увагу суспільства до чоловічого здоров’я, емблема Movember нагадує знамениті вуса Пуаро.

Вперше компанія Malartic з’явилась в Голівуді в 2019 році, виступивши спонсором церемонії нагородження American Cinematheque Awards, нагороду вручали Шарліз Терон (Charlize Theron). Торік вино Malartic було представлене на гала-вечорі під час вручення нагороди Скарлетт Йоханссон (Scarlett Johansson). А потім була «роль» у вже згаданому фільмі «Емілі у Парижі».

Château Malartic-Lagravière

Минулого року сім’я Бонні випустила на YouTube цикл із 40 епізодів під назвою Le Grand Voyage, який розповідає про всі аспекти вин Бордо. Також була опубліковано The Four Seasons of Malartic, книгу фотографій на 100 сторінок із 24 улюбленими рецептами сім’ї. У 2005 році компанія Malartic додала у свій портфель Château Gazin Roc-quencourt (Pessac-Léognan, Бордо) та Bodega DiamAndes (Мендоса, Аргентина), створивши Vignobles Malartic.

Джерело: malartic-lagraviere.com
Фото: malartic-lagraviere.com

X
Украина