Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Bordeaux Wine Week

Bordeaux Wine Week – дебют у червні

04.01.2022, Новини

Оголошено дати винного івенту Bordeaux Wine Week.


З 16 по 26 червня 2022 року в місті Бордо вперше відбудеться Bordeaux Wine Week. Ця новаторська подія об’єднає кілька заходів, присвячених французьким та іноземним винам і міцним напоям.

Тиждень вина в Бордо буде насичений подіями, які присвячені вину, економіці та науці, а також культурі, туризму та святу вина. Винний тиждень в Бордо покликаний продемонструвати велику різноманітність виноробних регіонів, а також екологічні ініціативи, які використовуються виноробними підприємствами у Франції та інших частинах земної кулі.

Група Vinexposium, співорганізатор Bordeaux Wine Week, організовує два великих міжнародних зібрання для представників торгівлі та промисловості з усього світу:

  • 20-21 червня: Act for Change – серія конференцій, організованих відомими міжнародними спікерами, тема – «Вино 2030 року», місце проведення – Cité du Vin. На симпозіумі розглядатимуться події, пов’язані зі зміною клімату, фокус уваги зосередиться на трьох практичних питаннях – виробництво, очікування споживачів, маркетинг.
  • 22-23 червня: WOW! Зустрічі зберуть представників французької та зарубіжної промисловості в виставковому приміщенні Hangar 14. Питання для обговорення: стійкий винний бізнес, міцні напої – як органічні, так і сертифіковані в рамках екологічної схеми.

У програмі Bordeaux Wine Week також будуть представлені:

  • 23-26 червня: «Фестиваль вина в Бордо» (Bordeaux Fête le Vin), організований Бюро виноробства Бордо (CIVB) та Інформаційно-туристичним центром (OTCBM), які є співорганізаторами Bordeaux Wine Week. Уздовж набережної Бордо буде розгорнуто повноцінний винний маршрут просто неба, де можна буде дегустувати вина регіонів Бордо та Нова Аквітанія, більшість з яких виготовлені органічно або мають екологічну сертифікацію. «Бордоський фестиваль вина» також відбудеться у четвер, 16 червня, напередодні головної події, у ресторанах та винних бутіках, з музичним супроводженням на концертних майданчиках чи у прибережних кафе.

Bordeaux Wine Week також включатиме культурні та винні заходи високого рівня, а саме:

  • Видатну, унікальну виставку Picasso, the effervescence of shapes, яка пройде у Cité du Vin з 15 квітня по 28 серпня. Місце вина у творчості художника буде вперше позначено за допомогою 80 робіт, які надані музеями Пікассо у Барселоні та Парижі, а також приватними колекціями.
  • Bordeaux Grands Crus weekend (16-19 червня), цикл дегустацій, які організовані Union des Grands Crus de Bordeaux. Захід надасть можливість відкрити для себе 120 Grand Crus Bordeaux через дегустації, відвідування закладів і вечері в замках та ресторанах міста Бордо.

З більш детальною інформацією можна ознайомитись тут. 

X
Украина