Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Chapel Down – англійське ігристе набирає обертів

26.09.2022, Маркетинг Автор: Drinks+

Найбільший англійський виробник вина Chapel Down оголосив про високі фінансові показники першого півріччя 2022 року. 


За словами генерального директора Ендрю Картера (Andrew Carter) зростання прибутку було зумовлено переважно збільшенням на 35% продажів традиційного ігристого вина. На ігристі вина тепер припадає 72% продажів вина компанії за вартістю, порівняно з 61% за 2021 рік.

«З літа 2021 року ми готувалися до наслідків складного врожаю того року та, як наслідок, меншої доступності тихих вин у 2022 році, – пояснює Ендрю Картер. – Ми здійснили суттєві зміни в асортименті продажів відповідно до нашої стратегії преміумізації. 

Англійське вино зараз перебуває на вершині завдяки нашому терруару, клімату та постійним інвестиціям у галузь, які призвели до того, що наші вина завоювали як міжнародне визнання, так і зростання лояльності споживачів у Великобританії.  Chapel Down є провідним і найбільшим брендом. Завдяки потужному першому півріччу 2022 року ми з упевненістю дивимось на решту року. Незважаючи на зміну споживчого фону, ми очікуємо зростання чистого доходу від продажів і стійку маржу протягом усього року. Це разом із нашим вдалим цьогорічним урожаєм гарантує, що ми впевнено йдемо до досягнення нашої мети – подвоїти розмір бізнесу до 2026 року».

Chapel Down також планує збільшити площу виноградників. Цього року на ділянці Boarley було посаджено 15 гектарів винограду, планується висадити ще 48. Це збільшення становитиме понад 364 га, що є найбільшим в англійській виноробній промисловості.

За матеріалами: https://www.chapeldown.com/

X
Украина