Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Charitable Gastro Dinners

Ще одна вечеря, ще один крок до Перемоги!

18.09.2024, Гастрономія Автор: Олександра Бантишева

Проєкт Charitable Gastro Dinners (Благодійні гастровечері), який є номінантом та переможцем публічного голосування Wine Travel Awards 2023-2024 у Enogastronomic Events/Event of the Year та володарем спеціальної нагороди – «Вибір журі» WTA, – це команда шефів, яки ось вже більше двох років організовують благодійні заходи на підтримку ЗСУ.


На початку серпня, силами Асоціації кулінарів України, спільноти Шеф-кухарів, рестораторів і волонтерів, відбулась чергова благодійна гастровечеря. На цей раз захід проходив у місті Дніпро в ресторані Qartuli.

Charitable Gastro Dinners

Це вже шістнадцята благодійна гастровечеря, до цього було п’ять за кордоном і десять в різних містах України. Результатом вечері у Дніпрі став збір 5 000 000 гривень. Загалом за весь час проведених ивентів було зібрано 25,5 мільйонів гривень живими коштами, а також десятки дронів, півтора десятка автомобілів і реанімобілів, тони продуктів. На зібрані кошти було закуплено системи РЕБ, автівки підвищеної прохідності, дрони, частка коштів була перерахована на протезування військовим.

Charitable Gastro Dinners

Дніпровську вечерю готували одинадцять ТОПових  шеф-кухарів з України і два шефи з Азербайджану та Грузії. Гостям заходу було презентовано шість страв авторської сучасної української кухні та сет з трьох крафтових наливок. Перед основним івентом відбулась яскрава зустріч гостей в форматі Welcome drink. В рамках вечері, як завжди, проходив благодійний аукціон з ексклюзивними лотами, виступали зірки української естради. 100% зібраних коштів рівними частинами пішли на потреби військових підрозділів та важкопораненого бійця, який потребує дороговартісного лікування.

Charitable-Gastro-Dinners

Слідкуйте за нашими новинами та приєднуйтесь до великої справи! В єдності наша сила. Кожна благодійна вечеря – це ще один крок до Перемоги!

Для надання більш детальної інформації про заходи звертайтесь за телефонами:

  • Андрій Магалецький – Президент Асоціації кулінарів України (+38 068 805 08 05)
  • Анастасія Хоменко – адміністративний директор заходів (+38 099 362 52 42)


⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!

X
Украина