Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Асоціації кулінарів України

Разом ми сила! Команда Drinks+ отримала Подяку від Асоціації кулінарів України

18.04.2024, Новини Автор: Олександра Бантишева

Від самого початку повномасштабного вторгнення абсолютного зла на нашу землю Асоціація кулінарів та спільнота Шефів з України, Польщі, Молдови, Румунії, Азербайджану і Грузії взяли на себе неймовірно важливу місію – допомагати нашим військовим боротися з ворогом.


Ось вже більше двох років команда ентузіастів на чолі з паном Андрієм Магалецьким, Президентом Асоціації кулінарів України та пані Анастасією Хоменко, адміністративним директором заходів, організовують благодійні гастровечері, метою яких є збір коштів на потреби ЗСУ.

В свою чергу команда Drinks+ & Wine Travel Awards з глибокою повагою до того, що робить команда Шефів, розповідає на власних ресурсах про заходи, яки вони влаштовують для підтримки українських воїнів. Ми цінуємо нашу колаборацю, пишаємося працею цієї унікальної спільноти, та будемо і надалі висвітлювати благодійні гастровечері, що відбуваються не тільки на теренах нашої країни, але й в інших куточках планети. Так, окрім Житомира, Києва, Одеси, Рівного та Сум, гастровечері вже проходили у Німеччині (Нюрнберг, Фульда), Австрії (Відень), Польщі (Ополе).

Наразі заплановано проведення мінімум шести гастровечерь. Найближчі відбудуться у Вінниці, Чернівцях, Львові. Нещодавно відбулась вечеря в Одесі, де було зібрано 308 497 гривень. Всі зароблені кошти відправили на ППО. Захід був організований спільно з Ribas Hotel Group та Благодійним Фондом «Повернись живим». Команда шефів-ентузіастів планує розширити діяльність та почати організовувати нові гастрономічні івенти, які так само сприятимуть допомозі ЗСУ.

Нагадаємо, що проєкт «Благодійні гастровечері» (Charitable Gastro Dinners) став номінантом Wine Travel Awards 2023-2024 і отримав перемогу у публічному голосуванні, набравши більшу кількість балів у своєї категорії.

Хочемо висловити вдячність за несподіваний подарунок Drinks+ від Асоціації кулінарів України та тих, хто разом з ними у цій благородній справі – «Подяку» з теплими проникливими словами на адресу нашої команди. Ви праві, в нас дійсно одна спільна мета – Перемога України. Тільки разом можна подолати ворога. Тільки разом можна дійти то такої омріяної кожним українцем цілі. І кожен з нас на своєму місці робить все можливе для цього. І кожен з нас знає, що незабаром той день коли ми піднімемо келихи з вином і скажемо: «Перемога! Слава Україні! Героям слава!»

________________

Для надання більш детальної інформації про заходи звертайтесь за телефонами:
• Андрій Магалецький – Президент Асоціації кулінарів України (+38 068 805 08 05)
• Анастасія Хоменко – адміністративний директор заходів (+38 099 362 52 42)

X
Украина