Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine Paris & Vinexpo Paris

Чекаєте на щось вражаюче? Wine Paris & Vinexpo Paris 2024 вже незабаром

31.01.2024,

Вже вп’яте провідна виставка Європи стане однією з найважливіших подій у бізнес-календарі галузі та першою великою міжнародною подією року. У 2024 році Drinks+ & Wine Travel Awards продовжує плідну та активну співпрацю з Wine Paris & Vinexpo Paris. Wine Paris & Vinexpo Paris стала номінантам Wine Travel Awards у Enogastronomic Events / Event of the Year.


З 12 по 14 лютого 2024 року Paris Expo Porte de Versailles стане сценою для головної виставки Vinexposium, яка відображає політичні та економічні тенденції в індустрії вина та спиртних напоїв – Wine Paris & Vinexpo Paris. Захід збере 4 026 експонентів, прийме 40 000 відвідувачів-фахівців з усього світу та проведе велику програму зі 122 конференцій, дебатів, панельних дискусій та майстер-класів.

Wine Paris & Vinexpo Paris

Протягом трьох днів безмежна енергія Wine Paris & Vinexpo Paris обіцяє досягти нових висот. Програма «ON!», яку було розширено, представить ще більше регіонів та професійних зустрічей. Кураторами програми є міжнародні експерти. Деталі сесій можна буде переглянути онлайн.

Wine Paris & Vinexpo Paris

У рамках виставки відбудуться численні спеціальні заходи, такі як дегустаційні зони, форуми та конференції, серед яких:

Смак до відкриттів

«ON!» забезпечить розширену програму дегустацій та майстер-класів світового рівня:

  • Майстер-класи з такими регіонами, як Ельзас, Бургундія, Шампань, Лангедок, Божоле, Коньяк, Овернь, Бордо, Луара та долина Рони, а також Фріулі, Тоскана, Вінью-Верде та штат Вірджинія; сорти винограду, як Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Chardonnay, Grüner Veltliner; або певний терруар, як-от виноградники для вулканічних вин, CentreLoire або Cognac.
  • Майстер-класи, присвячені італійським винам – Prosecco, Chianti та Pinot Grigio; культовим австралійським винам Penfolds або Coonawarra; найкращим каберне з долини Напа; винам з Нью-Йорка або винам зі старовинних виноградників Туреччини, починаючи від великої класики до нових стилів.
  • Серія конференцій, організованих Каліфорнійським інститутом вина, New York Wines і Oregon Wine.
  • Vinexpo Challenge, традиційний конкурс сліпої дегустації, організований Міжнародною асоціацією сомельє (ASI) та Vinexposium під кураторством Раймондса Томсонса (Латвія) (Raimonds Tomsons), найкращого сомельє світу 2023 року, та Валерії Гампер (Аргентина) (Valeria Gamper), найкращого сомельє Північної та Південної Америки 2022 року.

Зростання кількості напоїв «low no-alcohol»

Основні тенденції, на які варто звернути увагу цього року на Wine Paris & Vinexpo Paris, включають категорію безалкогольних напоїв та напоїв з низьким вмістом алкоголю, це буде темою конференцій і майстер-класів:

  • «Чи може тверезість стати веселою?»: Антуан Бесс (Antoine Besse) і Каролін Нуарбуіссон (Caroline Noirbuisson).
  • «Як запровадити інклюзивний вибір напоїв low no-alcohol»: Жером Кюні (Jérôme Cuny) та Крістін Паркінсон (Christine Parkinson).
  • «Смак майбутнього: безалкогольні Grands Crus?» – майстер-клас про майбутнє суперпреміального безалкогольного вина, організований Родольфом Фрежан-Тейтінгером (Rodolphe Frerejean-Taittinger), генеральним директором French Bloom.
  • «Секрети найтверезіших: безалкогольні крафтові напої» з Бенуа д’Онофріо (Benoit d’Onofrio).
  • «Батл сомельє» – присвячений ролі безалкогольних напоїв від Марка Альмерта (Marc Almert), найкращого сомельє світу 2019 року.
  • Шеф-сомельє Baur au Lac (Цюрих) разом із Домініком Лапортом (Dominique Laporte), найкращим сомельє Франції 2004 року та провідним критиком Робертом Джозефом (Robert Joseph), членом журі WTA у 2024 році.

Екологічність, від виноградника до упаковки

Сталий розвиток став головним викликом для індустрії алкогольних напоїв і стане частиною ON!

  • Панельна дискусія Vinexposium, присвячена способам підвищення обізнаності про сталий розвиток.
  • Конференції, присвячені біодинаміці, вектору досконалості та виноробству майбутнього, які збігаються зі 100-річчям біодинаміки, організовані Жераром Бертраном (Gérard Bertrand); вплив зміни клімату на терруарні вина з Франсуа Гілбертом (François Gilbert).
  • Майстер-класи, включно з екологічною дегустацією: вивчення кліматичних рішень, з Мартою Мендокою (Porto Protocol) (Marta Mendoca) та Джеймі Гудом (Jamie Goode).
  • Дегустації ряду виноробень та регіонів, присвячені дослідженню впливу черешків у виноробстві та пошуку універсальної відповіді на кліматичні проблеми, організовані Джеремі Кукієрманом (Jérémy Cukierman) і Фредеріком Массі (Frédéric Massie).

Wine Paris & Vinexpo Paris

Розвиток галузі

Конференції, панельні дискусії та дебати про майбутнє вин на міжнародному рівні:

  • Конференція «Wine by colors: які світові тренди?»: Джон Баркер (John Barker), директор OIV та Джорджіо Дельгроссо (Giorgio Delgrosso).
  • «Хто переможе на світовому ринку вина завтра?»: дискусія, організована агентством Hopscotch Sopexa, розкриє результати 10-го Wine Trade Monitor, його перспективного дослідження, проведеного у 2023 році на 9 ключових ринках.
  • «У пошуках можливостей в складні часи», конференція, організована IWSR, яка досліджуватиме вплив економічного ландшафту на світовий ринок алкогольних напоїв.
  • «Зміна смаку: перспективи на 2024 рік для французьких споживачів», ведучі Бернарда Берчі (Bernard Burtschy), Джулії Марковскі (Julia Markowski) та Сари Мультґнер (Sarah Multigner).
  • «Ведення бізнесу в контексті Brexit у 2024 році» з Майлзом Білом (WSTA) (Miles Beale), Джастіном Ліддлом (Justin Liddle), Надін Маккалліон (Nadine Maccallion), Чаком Крамером (Chuck Cramer) та Ендрю Кечполом (Andrew Catchpole).

Wine Paris & Vinexpo Paris

Інновація

Ця тема об’єднає експертів із технологій, досліджень та аналізу тенденцій, цифрових комунікацій та електронної комерції. WineTech Perspectives, зона, присвячена галузевим інноваціям і діджіталізації, створена спільно з Wine Tech і Vinocamp, проведе серію з 26 яскравих презентацій у динамічних, активних форматах на такі теми:

  • «Технології на користь/Сталий розвиток». Включає групову дискусію на тему «Повторне використання: чи готова виноробна промисловість зробити вирішальний крок»; інтерв’ю з Лораном Девідом (Laurent David), головою LWT.
  • «Винні етикетки: різні погляди на інновації та регулювання». Інтерв’ю з Хайні Захаріенсеном (Heini Zachariensen), генеральним директором Vivino.
  • «Споживання та роздрібна торгівля» з панельною дискусією про поширення культури вина з Маріон Шато (Marion Château), Сільвеном Даде (Sylvain Dadé), Даян Сук’єр (Diane Souquière), Жилем Резоном (Gilles Raison) та основним інтерв’ю з Мішелем Шапутьє (Michel Chapoutier).

Завершиться виставка коктейльною вечіркою Rhone in white.

Більше інформації на сайті.

X
Украина