Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Consorzio Tutela Vini Valpolicella

Consorzio Tutela Vini Valpolicella та Famiglie Storiche врегулювали відносини

19.05.2023, Новини

Тривалу суперечку між Консорціумом із захисту вин Вальполічелли (Consorzio Tutela Vini Valpolicella) та об’єднанням Le Famiglie Storiche, членами якого є тринадцять найповажніших сімей виноробів Вальполічелли, завершено. Одночасно зупинено і судові розгляди щодо застосування статусу DOCG Amarone della Valpolicella.


Буквально днями обидві сторони заявили про те, що конфлікт щодо використання найменувань DOCG Amarone della Valpolicella вичерпано, усі спірні питання врегульовано і наразі головним завданням є створення умов чесної конкуренції між виробниками, конструктивний діалог та взаємна повага та співпраця.

Consorzio Tutela Vini Valpolicella

Крістіан Маркезіні (Christian Marchesini, Consorzio Tutela Vini Valpolicella), П’єранджело Томмазі (Pierangelo Tommasi, Famiglie Storiche)

Consorzio Tutela Vini Valpolicella та Famiglie Storiche підкреслюють важливість захисту DOCG Amarone della Valpolicella та інших позначень на цій території та їх просування як в самій Італії, так і далеко за її межами, «з метою закріплення успіху в інтересах усієї спільноти».

І Консорціум, і Асоціація оголосили про спільну мету – вжити заходів, кожна зі сторін відповідно до своєї компетенції, для розвитку DOCG Amarone della Valpolicella та інших найменувань Valpolicella.

Consorzio Tutela Vini Valpolicella

Досьє D+

Consorzio Tutela Vini Valpolicella

Консорціум із захисту вин Вальполічелли, що працює майже 100 років, є спільнотою, до якої входять виноградарі, винороби та виробники вин Вальполічелли. Він діє на території, що включає 19 муніципалітетів провінції Верона. Консорціум займається просуванням регіону, захистом бренду, питаннями виноградарства та виробництва вин Вальполічелли.

Le Famiglie Storiche

Асоціація Le Famiglie Storiche народилася в червні 2009 року із союзу десяти великих виноробень у Вальполічеллі. Сьогодні в ії рядах 13 членів: Allegrini, Begali, Brigaldara, Guerrieri Rizzardi, Masi, Musella, Speri, Tedeschi, Tenuta Sant’Antonio, Tommasi, Torre D’Orti, Venturini та Zenato. Це 13 історичних винних домів, де поколіннями вироблялися вина, що цінуються в усьому світі, насамперед йдеться про Amarone. Усі члени Асоціації є амбасадорами Вальполічелли, одного з найпопулярніших виноробних регіонів Італії та всього світу.

Фото: consorziovalpolicella.it, allegrini.it/en, shop.cellars.com.au

X
Украина