Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Cramele Recaş

Cramele Recaş

09.04.2024, Винні дороги

Tel.: +40 256 330 100
Email: office@recaswine.ro
Web: https://cramelerecas.ro
Address: Complex de vinificație CP1 307340 Recaș, jud. Timiș, Romania


Перші згадки про вина Рекаша датуються 1447 роком, зараз цей унікальний документ знаходиться в Banat Museum. Він свідчить про те, що Михайло де Чорна (Mihail de Ciorna), купив виноградники на цих землях у дворян Іоанна та Катерини Мадьяр (Ioan/Ecaterina Magyar) за 32 флорини (угорська золота монета, яка ходила на той час).

Йшли століття і виноградники в Рекаші належали то угорцям, то австрійцям, то хорватам, які розуміли їхню цінність, піклуючись про них з умінням та вдячністю.

Cramele Recaş

1991 рік став однією з найважливіших віх, що поєднують минуле зі сьогоденням: цього року народилася компанія Cramele Recaş, місія якої полягала і полягає в тому, щоб зберігати спадщину традицій та культуру стародавніх ремісників цих земель і водночас привнести інноваційні підходи та сучасні технології у виробництво.

Cramele Recaş

Наразі Cramele Recaş – румунсько-британське виноробне господарство преміум-класу, що обробляє близько 1200 га виноградників (22 сорти) у Рекаші, займає перше місце в топі румунських виробників вина за оборотом, а також є найбільшим експортером пляшкового вина з Румунії. Загальна виробнича та складська потужність комплексу складає близько 32 000 000 літрів.

Cramele Recaş

Виноробну команду Cramele Recaş очолюють австралієць Хартлі Смітерс (Hartley Smithers) та Нора Іріате (Nora Iriate) з Іспанії. У 2020 році Хартлі та Нора увійшли до числа 100 найкращих виноробів світу за версією британського видання The Drinks Business.

З 2019 року Cramele Recaş запровадила принципи сталого розвитку, цього ж року вина компанії були сертифіковані як веганські за результатами аудиту, проведеного представниками міжнародного авторитетного бюро Bureau Veritas.

Cramele Recaş

Щорічно виноробню відвідують 15 000 місцевих та зарубіжних туристів.

Фото: cramelerecas.ro, instagram.com/cramelerecasro

Drinks+ рекомендує
X
Украина