Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Crystal Head Vodka

Crystal Head Vodka + Джошуа Кейн = три розкішні вбрання для знаменитих черепів

03.01.2023, Новини

Канадський бренд горілки Crystal Head об’єднався з британським модельєром Джошуа Кейном. В результаті творчого тандему знамениті черепи були одягнені у стильне вбрання, яке, за словами модного дизайнера – «символізує бунтівний дух».


«Творчість є основою всього, що ми робимо. Ось чому ми виробляємо найчистішу горілку, з єдиною у своєму роді упаковкою», – кажуть творці бренду Crystal Head Vodka.

Торгова марка горілки, яку виготовляє компанія Globefill Inc, була заснована актором Деном Ейкройдом (Dan Aykroyd) та художником Джоном Александром (John Alexander) у вересні 2008 року в Канаді, вони ж винайшли дизайн незвичайних пляшок – кришталевий череп. В основі ідеї лежить легенда про «Тринадцять кришталевих черепів».

Crystal Head Vodka

Ден Ейкройд

І ось наразі творча команда «кришталевих черепів» вирішила попрацювати з британським дизайнером модного одягу Джошуа Кейном (Joshua Kane), так кришталеві черепа набули модних шат. В результаті творчого тандему було випущено три дизайни: чорний із золотом, чорний із червоним, чорний із білим.

Crystal Head Vodka

«Бренд Crystal Head Vodka близький мені за духом, – каже Джошуа Кейн. – Він ламає стереотипи. Для мене пляшка-череп являє собою бунтаря та нонконформіста, з якими я себе ототожнюю. Я завжди був порушником правил, мені сподобалося створювати чохли для пляшок Crystal Head, використовуючи тканини з моїх колекцій для подіумів та розсуваючи тим самим кордони у ремеслі пошиття одягу».

Crystal Head Vodka

На розробку елітних чохлів, які Кейн кроїв вручну, пішло шість місяців. Усього було «одягнено» 200 черепів. Придбати ексклюзивну річ можна у магазинах Selfridges London Oxford Street, Selfridges Birmingham, Selfridges Manchester Trafford та Selfridges Manchester Exchange Square. Пляшки об’ємом 700 мл коштують від 155 фунтів стерлінгів.

Джерело: thespiritsbusiness.com, crystalheadvodka.com
Фото: thespiritsbusiness.com, facebook.com/crystalheadvodka, mailchi.mp/joshuakanestore

X
Украина