Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

П'єр Рішар

День народження П’єра Рішара! 

18.08.2022, Новини Автор: Олександра Бантишева

16 серпня легенда кіно та виноробства – П’єр Рішар відсвяткував свій День народження. Видатному Високому блондину виповнилося 88 років.


Вісімка – знак безкінечності, це як символ безмежної любові України до великого актора і Людини з великої літери. А коли вісімки одразу дві?! 🙂 І звичайно, усі українці піднімають келих за здоров’я знаменитого актора та винороба, хтось може навіть наповнюючи бокал вином від Chateau Bel Eveque.

П'єр Рішар

Виноградники Chateau Bel Eveque розташовані поблизу міста Нарбон (регіон Лангедок). D+ неодноразово писав про дивовижну історію придбання месьє Рішаром мальовничої ділянки землі. Все почалося зі звичайної прогулянки узбережжям, а закінчилося тим, що сьогодні вина Chateau Bel Eveque увійшли до списку найкращих вин Франції. До речі, на відміну від багатьох інших зірок-виноробів, П’єр Рішар особисто бере участь у створенні вина на всіх етапах процесу і навіть поставив собі за мету, яку переслідує вже довгі роки, – довести, що виноробний потенціал Лангедока недооцінений світовою спільнотою.

П'єр Рішар

Месьє Рішар приїжджав до Києва у 2015 році, а потім у 2017 – тоді головному редактору Drinks+ Ользі Піневич-Тодорюк вдалося поспілкуватися з Високим блондином. А ще у 2018 наша редакція особисто відвідала «Гарного єпископа», саме так перекладається назва шато Bel Eveque, та мала можливість поринути в атмосферу простоти та витонченості, чогось сільського та водночас по-своєму унікального і поспілкувалася з одним із синів месьє П’єра – Крістофом Дефе (Christophe Defays), який керує виноробнею сьогодні.

П'єр Рішар

У 2021-2022 роках Chateau Bel Eveque стало номінантом Wine Travel Awards, міжнародної премії інноваційного формату у галузі винного туризму, заснованої Медіагрупою Drinks+ у колаборації з агентством маркетингу MIX, також Bel Eveque виступило спонсором призового фонду WTA.

П'єр Рішар

Під час Першої Церемонії вручення премії Wine Travel Awards, яка відбувалася 8 червня 2022 року на London Wine Fair, частина переможців отримала набори преміальних вин від шато, що належить месьє Рішару, в тому числі, вино від «Гарного єпископа» було вручено Голові London Wine Fair – Ханні Тові (Hannah Tovey).

П'єр Рішар

Напередодні свого Дня народження месьє П’єр Рішар записав звернення до диктатора путіна з засудженням війни проти України. «…немає нічого, що могло б виправдати вбивства жінок, дітей та мирних жителів – це просто жахливо», – крім усього іншого сказав месьє Рішар…

Вся команда Drinks+ щиро вітає П’єра Рішара з Днем народження, бажає довгих років процвітання йому та його родині. Ми вдячні за можливість зустрічі та спілкування і дуже сподіваємось, що це ще не раз повториться як у Франції, так і у нашій мирній Україні. І незважаючи на те, що війна вимушено розкидала членів нашої редакції планетою – наші серця б’ються в унісон і ми всі одночасно піднімаємо келихи за геніального актора з сонячною посмішкою, прекрасного винороба та великого друга України та Drinks+ особисто.

З Днем народження, месьє Рішаре!

П'єр Рішар

 

Фото: vinspierrerichard.com

X
Украина