Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Dmytro Shovkoplias

Dmytro Shovkoplias рекомендує: «Живи! Пий! Донать!»

11.09.2024, Бар

Відомий український бартендер – Дмитро Шовкопляс, який став номінантом міжнародної премії Wine Travel Awards 2023–2024 на звання «Амбасадор року», сьогодні живе з родиною в США і піднімає новий проєкт – ну дуже потенційний бар Medium Cool в Майямі.  Отже, якщо вас занесе через океан, не пропустіть зустріч із Дмитром, який продовжує нести знання про улюблену Україну в світі і підтримує нашу країну усіма доступними засобами.


А якщо при цьому з’ясується, що ви цінуєте атмосферні бари з живим джазом, вечірніми ді-джеями та шикарною атмосферою 1970-х років, маєте пристрасть до ремесла бармена або просто шукаєте нових і захоплюючих вражень у культурі напоїв, то Medium Cool коктейль-бар на Саут-Біч, Майямі стане для вас реальною оазою на чужині.

Зауважимо, Дмитро Шовкопляс – не просто бармен, він, незважаючи на досить незначний вік, – легенда у світі коктейлів.

Відомий своїми неймовірними талантами та скілами, він є одним із найпопулярніших барменів України. Досвід та інновації Дмитра в українській міксології справді вражають. Його коктейль Kyiv Sour, створений у 2019 році, отримав міжнародне визнання та нещодавно був представлений у  виданні  «Signature Cocktails» видавництва Phaidon, де представлено усього 200 виняткових коктейлів – уявіть, з усього космосу світових міксів за останні кілька століть.

Перед тим, як приєднатися до Medium Cool, Дмитро працював керуючим партнером Parovoz SpeakEasy, всесвітньо відомого бару у Києві, який регулярно фігурував у престижному рейтингу Top 500 Bars і був першим українським баром, який потрапив до путівника 50 Best Discovery. Внесок Дмитра у світ коктейлів, і зокрема українського барменського руху, не можна переоцінити.

У 2022 році він був названий одним із 100 найвпливовіших діячів у світі барів за версією Drinks International.

Ну, а його новий проєкт Medium Cool, де Дмитро зараз демонструє свої таланти, нещодавно потрапив до 4 фіналістів 2024 року на конкурсі Tales of the Cocktail’s Best New U.S. Cocktail Bar. Щоб отримати справді винятковий досвід коктейлю та побачити провідний талант у дії, відвідайте Medium Cool і насолодіться роботами Дмитра.

 

Це чудовий спосіб поринути у світ виняткових коктейлів і відзначити майстерність, що стоїть за ними. Бажаємо вам відкриття чогось нового та незвичайного! Ну, і не забувайте підтримувати збори на ЗСУ, які регулярно відкриває в своїх соцмережах Dmytro Shovkoplias – справжній амбасадор України!


⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.

⇒ Кожен лайк  сприймаємо як тост!

X
Украина