Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Mundus Vini 2023 Summertasting

DRINKS+ 2023 – пишемо історію винної галузі України 

07.09.2023, Новини

Наша редакція зараз працює над першим після початку війни друкованим випуском DRINKS+ 2023. Запрошуємо всіх представників бізнесу напоїв стати частиною команди цього аналітичного релізу журналу.


Ми прагнемо дослідити і розповісти світові, що життя та бізнес в Україні продовжуються, незважаючи на страшні втрати і постійні загрози, спричинені російською агресією. 

Цей випуск буде про мужність і професіоналізм українських компаній і людей, які під час кривавої війни продовжують займатися своєю мирною справою. Звісно, бізнес зазнав значних змін, але стійко виживає і живить економіку країни. Ми хочемо розповісти про те, як оператори різних секторів ринку адаптуються та навіть розвиваються і досягають успіху в таких складних умовах. Як українські вина, створені під час війни, завойовують вищі нагороди авторитетних міжнародних конкурсів. Про те, як відновлюються розтрощені ворогом виноробні і закладаються нові виноградники, як відкриваються і одразу стають шалено популярними винні бари, як розгорнутим фронтом виступають на світових виставках наші винороби під прапором Wines of Ukraine.

Так само, як і вся галузь, як уся країна, опиралися ворогу і ми. Попри всі проблеми, що несе з собою війна, протягом останніх двох років Drinks+ group залишалася важливим і авторитетним джерелом інформації для професіоналів винної індустрії через свій цифровий білінгвістичний портал www.drinks.ua. 

А наш молодий проєкт Wine Travel Awards (winetravelawards.com) вже другий рік блискуче працює на просування українських вин та вітчизняних туристичних локацій на міжнародній В2В арені. 

Тепер настав час створити друкований випуск саме про український ринок, об’єднавши та підтримавши всіх гравців галузі, які займаються виробництвом вина і міцного алкоголю, імпортом та експортом, продажами, HoReCa, еногастрономічним туризмом, організацією винних і алкогольних подій, виставок, тощо.

Видання вийде в жовтні та буде розповсюджене по всій неокупованій території України. Також буде представлене на виставці Wine & Spirits Ukraine 2023 у Києві (1-3 листопада), у Польщі на Enoexpo/HoReCa 2023 у Кракові (8-10 листопада) і на ProWein 2024 (Дюссельдорф). (*Це базовий пул виставок, який до осені буде ще розширено). Журнал буде двомовним – українська/англійська.

Запрошуємо представників бізнесу напоїв стати частиною команди цього аналітичного релізу журналу DRINKS+ 2023. Основою для статей будуть ваші відповіді на запитання в анкетах: 

Анкета для Виноробів

Анкета для Імпортерів

Анкета для HoReCa

Просимо заповнити анкети до 15.09.2023.

Ставайте частиною команди DRINKS+ 2023 – створимо історію винної галузі України разом! 

Фото на заставці: MUNDUS VINI Summer Tasting 2023
Photo Credit: AD LUMINA

X
Украина